3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

bunlarda kozmetikler kızlar her biri 2 tl
yüz bıyık kaş alma makinası 7.5 tl

Eklentiler

• $jewjjfjesje.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 38
yüz bıyık kaş alma makinesi nasıl bişi acabaa ? tüyleri sertmi çıkarıyor jiletle almış gibi ve sivilce falan yaparmı ki :26:

hayır canım şu kolaylığı sağlıyor.
iple almayı bilmeyenler için bir aparat
aparatı açıp kapadaıkça ip geziyor yüzünde yani iple alıyor zaten. ipini sen takıyorsun zaten
ben lazere gidiyorum o yüzden bana lazım değil
gerçekten ilgileniyorsan whatsaptan kullanışını video ile gösterebilirim canım merak etme.

Son düzenleme:
yüz bıyık kaş alma makinesi nasıl bişi acabaa ? tüyleri sertmi çıkarıyor jiletle almış gibi ve sivilce falan yaparmı ki :26:
yöntemını ıyı bılırsen ıyı bır şey. ama bence yuzune dokunma :) bende aldım bundan
iple almaktan farkı yok :)

Son düzenleme:

canım ilgileniyorum da tek ürün için kargoya degmez bi ürünlerine bakayım hangi sayfada güncel olanlar ???

yöntemını ıyı bılırsen ıyı bır şey. ama bence yuzune dokunma :) bende aldım bundan
iple almaktan farkı yok :)

evet aynen iple almaktan farkı yok.
ben zaten yüzümü ağdayla alıyordum o sebeple bunu almıştım en kötü bıyıkta alınıyo.

canım ilgileniyorum da tek ürün için kargoya degmez bi ürünlerine bakayım hangi sayfada güncel olanlar ???

evet haklısın sen bir bak canm hepsi güncel zaten satılana satıldı yazıyorum ben. ilk sayfa. 6,7,8 ve 10. sayfada var ürünler yardımcı olurum fiyata takılma. üründe aklına yatarsa whatsabın varsa ordan detaylı bir şekilde göstericem sana.

Son düzenleme:
kızlar bu da perdem 25 tl
eni 263 cm
boyu ise 186 cm
ütüsüz halidir çok büyük olduğu için bir kısmını çekebildim.
küsüratları 1-2 cm oynatmış olabilirim ilgilenen olursa tekrar ölçüm yapıcam kızlar

Son düzenleme:
canım yukarıda boyundan baglamalı koyu renk bi elbise var birde lacivert gömlek duruyormu onlar.lekeleri yada sökük yırtık falan varmı

elbise ve gömlek duruyor canım yalnız alıntılarken göremedim tam olarak. hangileri
ürünlerde yırtık sökük yok canm olursa ben aayrıca belirtiyorum zaten merak etme

elbise ve gömlek duruyor canım yalnız alıntılarken göremedim tam olarak. hangileri
ürünlerde yırtık sökük yok canm olursa ben aayrıca belirtiyorum zaten merak etme

cnm 5. sayfada ama nasıl kopyala yapıştır yapıcam onu bilmiyorum sana atmak isyiyorum resmi aslında çünkü elbiseyle ilgili bir detay sormak istiyorum

cnm 5. sayfada ama nasıl kopyala yapıştır yapıcam onu bilmiyorum sana atmak isyiyorum resmi aslında çünkü elbiseyle ilgili bir detay sormak istiyorum

tamam cnm anladm dur ben yardmcı olcm şimdi 3 elbise var 2 si koyu ama ben 3 ünün resmini atayım onlar mı bakarız
gömleğide tahmin ettiğimi atıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…