tabi ama toplu alınca uygun oluyor zaten canm bir tane için değil.bence ihtiyacı olan bırıne ver bunları kargoları kıyafet fıyatından fazla olur
ewet toplu alması gerkır alan kısının kolay glsıntabi ama toplu alınca uygun oluyor zaten canm bir tane için değil.
teşekkürler canm ama burada herkes bu şekilde yapıyor neden böyle bir şey yazma gereği duydun anlamadmewet toplu alması gerkır alan kısının kolay glsın
bilmem kötu bısey yapıosun dıye demedım ben de çok degıstırdım dolabı ama hep dagıttım boyle yapmak hıc aklıma gelmedıteşekkürler canm ama burada herkes bu şekilde yapıyor neden böyle bir şey yazma gereği duydun anlamadm
bende kimisini verdim ama kk da böyle görünce bi kısmınıda bu şekilde değerlendirmek istedim ve fyatlarda da indirim oluyor hani 5 deyince 5 te kalmaz.bu şeklde de kimi insanların işi görülüyor.bilmem kötu bısey yapıosun dıye demedım ben de çok degıstırdım dolabı ama hep dagıttım boyle yapmak hıc aklıma gelmedı
sağol canm teşekkürlerrılk defa tıkladım dıyım :) bolll hayrlı işler olsun hepsi satılsın ınsallahhh :)
maalesef canım takas düşünmüyorumSisme yelek takas oluyor mu