3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

......................................................................

Son düzenleme:
mesaj tekrarı...................................

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm seninle alışveriş gerçekten keyifliydi :) yeni şeyler eklediğinde yazarsan bana çok sevinirim öpt çok çokk

bende teşekkür ederim canım tanıştığıma çok çok memnun oldum yine konuşuruz
ben genelde bir şey ekleyemiyorum sınavdan dolayı malum biliyorsun
ama senin bir ihtiyacın olduğunda haber verirsin ben yardımcı olmaya çalışacağım canım

anlaştık ozaman kolay gelsin sana cnm başarılar

cnm özelden yazdım ama buradan da yazmak istedim kıyafetlerii aldım ürünlerin gerçekten temiz ve güzeldi çok teşekkür ederim seninle alışveriş çok çok keyifliydi

canım sağol teşekkür ederim çok incesin
elbise olursa haber ver demişsin ya canım ilk sayfadaki lacivert beyazlı tarzın değil mi?

canım sağol teşekkür ederim çok incesin
elbise olursa haber ver demişsin ya canım ilk sayfadaki lacivert beyazlı tarzın değil mi?

yok cnm ben ip askılı yada strablez arıyorum ama dediğim gibi ilk bana söyle elbisen oldugunda aldıgım fiyat aralığında cnm

yok cnm ben ip askılı yada strablez arıyorum ama dediğim gibi ilk bana söyle elbisen oldugunda aldıgım fiyat aralığında cnm

tamam canım merak etme olursa söylerim
bu arada senin topiğine de baktım canım çok uyguna veriyorsun

canım yine ben çocuk gece elbisesi kaç yaş fiyatı nedir ve takas düşünürmüsün

canım açıkcası takas düşünmüyorum.
kaç yaş olduğuna yarın bakayım canım yatak odasında elbise, babam da uyuyor
fiyatı da sen belirle canım uyarsa =)
10-12 yaş gibi bir şey hatırlıyorum sanki ama yanılıyoda olabilirim çok oldu elbiseyi koyalı bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…