3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

evet bunlar gömlek tunik şeklindemi yoksa resimde görüldügünden dahamı kısa onu merak ediyorum birde 2. resimdeki elbise yani elbiselerden ilki yani onu straplez kullanabilecek şekilde lastiklimi üstü yıoksa mutlaka iplerini kullanmak zorundamıyız

canım gömlek tunik gibi uzun değil bel de bitecek kadar kısada değil kalçanın yarısına ulaşır
elbisede de lastik var ipsiz de kullanabilirsin canım

canım gömlek tunik gibi uzun değil bel de bitecek kadar kısada değil kalçanın yarısına ulaşır
elbisede de lastik var ipsiz de kullanabilirsin canım

cnm hiç degilse yarına kadar o ikisini benim için ayıırırımısın ben yarın haber versem sana alıp alamıcagımı aslında fiyat çok uygun oluyor ama yarın 15 i kredi kartı ekstrem ne kadar bi göreyim sana tekrar yazıcam olabilirmi böyle

cnm hiç degilse yarına kadar o ikisini benim için ayıırırımısın ben yarın haber versem sana alıp alamıcagımı aslında fiyat çok uygun oluyor ama yarın 15 i kredi kartı ekstrem ne kadar bi göreyim sana tekrar yazıcam olabilirmi böyle

olur cnım ayırırım tabi
sen hangi şehrdesn aynı şehrdeysek elden teslm de olur canım.

elden olması mümkün olmadı ama olsun ben sevdim kıyafetleri sana yarın mutlaka yazıcam birde son bi sorum var :) elbise için astarsız demişsin iç gösterirmi acaba

hayır canım koyu renk olduğu için öyle bir sıkıntı yok
bir de kumaş gibi değil zaten saten gibi.
ama ben yarın güneşte bakarım tekrardan senin için cnm
bu arada
6.7.8. sayfalarda kıyafetler
10. sayfada ayakkabı
13. ve 29. sayfalarda kozmetik ürünlerim var
eğer ihtiyacn olan bir şey varsa kargo tekrar ödeme inceleyebilirsin canım.
fiyatlarda da indirim yaparım...

hayır canım koyu renk olduğu için öyle bir sıkıntı yok
bir de kumaş gibi değil zaten saten gibi.
ama ben yarın güneşte bakarım tekrardan senin için cnm
bu arada
6.7.8. sayfalarda kıyafetler
10. sayfada ayakkabı
13. ve 29. sayfalarda kozmetik ürünlerim var
eğer ihtiyacn olan bir şey varsa kargo tekrar ödeme inceleyebilirsin canım.
fiyatlarda da indirim yaparım...

:) tamam cnm şimdi incelicem hepsini yarın tekrar yazıcam sana teşekkür ederim :KK16:

canım hafta içi derken önümzde ki hafta değil mi?

yok cnm ben yarın ücreti her durumda yatırıcam sen önümüzdeki hafta içide olur fark etmez ne zaman uygunsan ozaman gönder ürünleri. ben onu yazarken bugünü salı zannediyordum :KK9: afedersin

yok cnm ben yarın ücreti her durumda yatırıcam sen önümüzdeki hafta içide olur fark etmez ne zaman uygunsan ozaman gönder ürünleri. ben onu yazarken bugünü salı zannediyordum :KK9: afedersin

:KK1::KK1: sen baya iyi karıştırmışsın

canım ücret önemli değil yatırırsn bi ara
zaten bende hafta içi yollayacağım için sıkıntı yok.

kafam gerçekten çok dalgın evet :)

canım tamam önemli değil haber vermen yollarsın bi ara. mesaj süresine takıldım.
daha var benm yollamama da çünkü pazartesi tatil o halde salı yollarım.

bu arada başka beğendiğin bir şey oldu mu?

Son düzenleme:
X