evet bunlar gömlek tunik şeklindemi yoksa resimde görüldügünden dahamı kısa onu merak ediyorum birde 2. resimdeki elbise yani elbiselerden ilki yani onu straplez kullanabilecek şekilde lastiklimi üstü yıoksa mutlaka iplerini kullanmak zorundamıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bunlar gömlek tunik şeklindemi yoksa resimde görüldügünden dahamı kısa onu merak ediyorum birde 2. resimdeki elbise yani elbiselerden ilki yani onu straplez kullanabilecek şekilde lastiklimi üstü yıoksa mutlaka iplerini kullanmak zorundamıyız
canım gömlek tunik gibi uzun değil bel de bitecek kadar kısada değil kalçanın yarısına ulaşır
elbisede de lastik var ipsiz de kullanabilirsin canım
cnm hiç degilse yarına kadar o ikisini benim için ayıırırımısın ben yarın haber versem sana alıp alamıcagımı aslında fiyat çok uygun oluyor ama yarın 15 i kredi kartı ekstrem ne kadar bi göreyim sana tekrar yazıcam olabilirmi böyle
olur cnım ayırırım tabi
sen hangi şehrdesn aynı şehrdeysek elden teslm de olur canım.
mersindeyim cnm sen
ankara canım...
elden olması mümkün olmadı ama olsun ben sevdim kıyafetleri sana yarın mutlaka yazıcam birde son bi sorum var :) elbise için astarsız demişsin iç gösterirmi acaba
hayır canım koyu renk olduğu için öyle bir sıkıntı yok
bir de kumaş gibi değil zaten saten gibi.
ama ben yarın güneşte bakarım tekrardan senin için cnm
bu arada
6.7.8. sayfalarda kıyafetler
10. sayfada ayakkabı
13. ve 29. sayfalarda kozmetik ürünlerim var
eğer ihtiyacn olan bir şey varsa kargo tekrar ödeme inceleyebilirsin canım.
fiyatlarda da indirim yaparım...
:) tamam cnm şimdi incelicem hepsini yarın tekrar yazıcam sana teşekkür ederim
ne demek canım görüşürz yarın öpüyorum
cnm elbiseye baktınmı iç gösteriyormu
baktım cnm bir sıkıntı yok.
canım bana hesap no gönedrirmisin elbise ve gömlek için
canım bana hesap no gönedrirmisin elbise ve gömlek için
canım hafta içi derken önümzde ki hafta değil mi?
yok cnm ben yarın ücreti her durumda yatırıcam sen önümüzdeki hafta içide olur fark etmez ne zaman uygunsan ozaman gönder ürünleri. ben onu yazarken bugünü salı zannediyordum afedersin
sen baya iyi karıştırmışsın
canım ücret önemli değil yatırırsn bi ara
zaten bende hafta içi yollayacağım için sıkıntı yok.
kafam gerçekten çok dalgın evet :)
kafam gerçekten çok dalgın evet :)