- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
hiç görmedim bunu modeli çok am boncukları pek bana uygun değil ya
ha canım iyi o zaman sevindim =)
bioderma krem içinde hediye seçebilirsin kendine topiğimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç görmedim bunu modeli çok am boncukları pek bana uygun değil ya
ha canım iyi o zaman sevindim =)
bioderma krem içinde hediye seçebilirsin kendine topiğimden
çok incesin canım ya ama zaten diğeri için seçmiştim
o ikisininde hediyesi olmuş olsun :)
tamam ben sana koyarım küçük bir hediye
yüz bıyık kaş alma makinesi nasıl bişi acabaa ? tüyleri sertmi çıkarıyor jiletle almış gibi ve sivilce falan yaparmı ki :26:
yöntemını ıyı bılırsen ıyı bır şey. ama bence yuzune dokunma :) bende aldım bundanyüz bıyık kaş alma makinesi nasıl bişi acabaa ? tüyleri sertmi çıkarıyor jiletle almış gibi ve sivilce falan yaparmı ki :26:
hayır canım şu kolaylığı sağlıyor.
iple almayı bilmeyenler için bir aparat
aparatı açıp kapadaıkça ip geziyor yüzünde yani iple alıyor zaten
ben lazere gidiyorum o yüzden bana lazım değil
gerçekten ilgileniyorsan whatsaptan kullanışını video ile gösterebilirim canım merak etme.
yöntemını ıyı bılırsen ıyı bır şey. ama bence yuzune dokunma :) bende aldım bundan
iple almaktan farkı yok :)
canım ilgileniyorum da tek ürün için kargoya degmez bi ürünlerine bakayım hangi sayfada güncel olanlar ???
canım ilgileniyorum da tek ürün için kargoya degmez bi ürünlerine bakayım hangi sayfada güncel olanlar ???
bunlarda kozmetikler kızlar her biri 2 tlEki Görüntüle 1110000 Eki Görüntüle 1110008 Eki Görüntüle 1110001 Eki Görüntüle 1110005 Eki Görüntüle 1110009
yüz bıyık kaş alma makinası 7.5 tlEki Görüntüle 1110011 Eki Görüntüle 1110011
helenacım 1 tl falan kesiyolar. şu deri ceketleri takaslayaydım iyiydi yahu
canım yukarıda boyundan baglamalı koyu renk bi elbise var birde lacivert gömlek duruyormu onlar.lekeleri yada sökük yırtık falan varmı
elbise ve gömlek duruyor canım yalnız alıntılarken göremedim tam olarak. hangileri
ürünlerde yırtık sökük yok canm olursa ben aayrıca belirtiyorum zaten merak etme
cnm 5. sayfada ama nasıl kopyala yapıştır yapıcam onu bilmiyorum sana atmak isyiyorum resmi aslında çünkü elbiseyle ilgili bir detay sormak istiyorum
tamam cnm anladm dur ben yardmcı olcm şimdi 3 elbise var 2 si koyu ama ben 3 ünün resmini atayım onlar mı bakarız
gömleğide tahmin ettiğimi atıyorum...
cnm 5. sayfada ama nasıl kopyala yapıştır yapıcam onu bilmiyorum sana atmak isyiyorum resmi aslında çünkü elbiseyle ilgili bir detay sormak istiyorum
:) tamam bekliyorum teşekkür ederim