3.5 aylık bebek sorunları bebeği olanlar

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
2. Çocuğum ama sanki ilk gibi herşey karışık zor. Yine çok büyük uyku sorunları. İlk çocuğumda da vardı bunda da var daha fena hatta bu saatlerde gece uykusuna geçiyor 8 de güne başlıyor ama baya kalkıyoruz sallanarak gecenin yarısını geçiriyoruz gündüzde hep sallanarak uyuyor beşikte uyuyor başka yatmiyor hiçbir sekil sallamasak 10 dk yatıp kalkar sallayarak işte uyuyor

Ah o 3.5 ay… Allah kolaylık versin. Size ne tavsiye edebilirim bilmiyorum çünkü çocuk istediğini yapıyor o dönemde. Huysuzluk, uykusuzluk, huzursuzluk, ne varsa o ayda o dönemde birleşmiş sanki. Biz ölüyoruz sandıydık. Sanırım bu uyku gerilemesi olayından.

Şimdilik bir düzen beklemek çok boş olur.4. Ayda tavan yapıp sonrasında yavaş yavaş düzene girecek fiziksel olarak onu uykuya hazırlayacak şeyleri mutlaka yapın. Banyo, masaj. Burnunu gün içerisinde mutlaka açın. Sizi arıyor olabilir. Kokunuzun sinmiş olduğu bir t-shirti yanına koyun. Uyku döngülerini takip edin kaç dk da bir uyanıyorsa o dk gelmeden ufak bir hareket ettirip ne şekilde uyuttuysanız o şekilde tekrar uykuya döndürün. Bazı bebekler gündüzleride karanlık ortam az uyaran isterler.

Anen çok zor ilk çocuğumda 4. Aya girmesiyle bir bozuldu c
Ah o 3.5 ay… Allah kolaylık versin. Size ne tavsiye edebilirim bilmiyorum çünkü çocuk istediğini yapıyor o dönemde. Huysuzluk, uykusuzluk, huzursuzluk, ne varsa o ayda o dönemde birleşmiş sanki. Biz ölüyoruz sandıydık. Sanırım bu uyku gerileme

Ah o 3.5 ay… Allah kolaylık versin. Size ne tavsiye edebilirim bilmiyorum çünkü çocuk istediğini yapıyor o dönemde. Huysuzluk, uykusuzluk, huzursuzluk, ne varsa o ayda o dönemde birleşmiş sanki. Biz ölüyoruz sandıydık. Sanırım bu uyku gerilemesi olayından.
Aynen çok zor ya valla gebere ez artık o öbür çocuğunuzda aşırı zor yoruyor bizi . Onun yorgunluğunu atamamistik daha bir bebeğimiz daha oldu üstüne deprem oldu valla hayatımız çok karışık ve zor. Bu valla bayadir böyle ya artık gece uyusun istiyorum gündüz zorlamasin uykusu

Şimdilik bir düzen beklemek çok boş olur.4. Ayda tavan yapıp sonrasında yavaş yavaş düzene girecek fiziksel olarak onu uykuya hazırlayacak şeyleri mutlaka yapın. Banyo, masaj. Burnunu gün içerisinde mutlaka açın. Sizi arıyor olabilir. Kokunuzun sinmiş olduğu bir t-shirti yanına koyun. Uyku döngülerini takip edin kaç dk da bir uyanıyorsa o dk gelmeden ufak bir hareket ettirip ne şekilde uyuttuysanız o şekilde tekrar uykuya döndürün. Bazı bebekler gündüzleride karanlık ortam az uyaran isterler.
Aynen korkuyorum daha da fenasınin başımıza gelmesinden yainsallah hemen düzelir atlatırız bu günleri. Çok yıpratıcı uyku sorunu . T-shirt deneyeyim bi

Aynen korkuyorum daha da fenasınin başımıza gelmesinden yainsallah hemen düzelir atlatırız bu günleri. Çok yıpratıcı uyku sorunu . T-shirt deneyeyim bi
Sen de gerilme ama biliyorsun sünger gibi bütün duyguları emiyorlar sen uyuturken ederken rahat ol ki o da kendini huzurla bırakabilsin. Düzelir, bozulur olsun canları sağ olsun zor olsa da bugünlerde geçecek bi bakacaksın diğer miniğinde büyümüş❤️🐣

Sen de gerilme ama biliyorsun sünger gibi bütün duyguları emiyorlar sen uyuturken ederken rahat ol ki o da kendini huzurla bırakabilsin. Düzelir, bozulur olsun canları sağ olsun zor olsa da bugünlerde geçecek bi bakacaksın diğer miniğinde büyümüş❤️🐣
İnşallah ya 🤲🌼 işte ilkinde küçük 3 buçuk olacak ondada çok yoruldum buda uykuda zorlayınca bedenim ve pisijilojim baya kötü bidedeprem yaşadık onun zorluklarinida yaşıyoruz yaşadık . Allah hepimize yardım etsin. İnşallah dediginiz gibi canları sağ olsun hastalık vermesin inşallah buda büyüyecek 🤲

Back
X