• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-4 yaş erkek cocuk için yazlık kıyafetler arıyorum

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
bugün temizlik yaparken farkettimki gecen yazınki kıyafetleri oglum bu yıl giyemeyecek :) o yüzden temiz kumaşı yıpranmamış 3-4 yaş erkek çocugu için yazlık elbiseler satmak isteyen varsa resim eklesin lütfen

yokmu ogluşuma satacak ya.bebişime buradan hep temin ettim sıra abisinde :)

Canim oglun tam olarak kac yasinda ? Benim oglumun kiyafetleri uyarmi acaba?

Canim benim oglumda temmuz 2009 dogumlu..istersen aksama gecen seneki yazlik kiyafetlerini cekip koyayim buraya begenirsen alirsin...

$IMG_1379.jpg $IMG_1380.jpg $IMG_1382.jpg $IMG_1383.jpg $IMG_1384.jpg $IMG_1385.jpg $IMG_1386.jpg $IMG_1387.jpg $IMG_1388.jpg $IMG_1389.jpg $IMG_1390.jpg $IMG_1391.jpg $IMG_1392.jpg $IMG_1393.jpg $IMG_1394.jpg $IMG_1395.jpg

tshirt'ler 3tl
orjinal fenerbahce, kanz ve tommy tshirt 5tl
takımlar 5tl
şortlar 5tl

2.foto lcw fenerium değil..yeşil olan ve yeşilin sırasında başta olan beyaz tişört bir de bej şort lcw..toplu alırsan indirim yapabilirim..

digerlerinin hep aynısından var bizde emin ol valla. istanbul tişörtünden 3 rengi birden elimde hemde.
böyle şeyler degilde daha farklı yokmu

valla vardı daha ama ablamın oğlu var kuzey'den 10 ay küçük ona verdim..bunlarda elimde kalanlar..bunları da vericektim de sen yazınca bi şansımı deniim dedim..yoksa yeri var..

ablanın ogluna verdigin daha makbul boşver satma öyle verecek yerin varsa.hem bacı bacıya versede gönül koymaz.ben birine vermiştim eşi kızmış paramızmı yokta veriyor diye o yüzden kimseye vermemeye karar verdim...zaten verememde artık bi daha oglum olcagı için :)

Back