- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
-
- Konu Sahibi Plebisit82
tatlım olabilir bence benim reglime 5 gün kala test yapmaya başlamıştım 2,3 saat sonra silik çizgi çıkıyordu her yaptığım testte.ilk gün 3,4 saatte,ikinci gün 2,3 satte sonraki gün daha erken satte gitgide öle arttı.şuan hamileyim :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Ben yumurtamın çatladığı günü biliyorum arkadaşlar, çünkü o gün doktora gitmiştim ve şans eseri öğrendim. Adetim son 2 aydır düzensizleştiği için yumurtamın ne zaman çatladığını bilmiyordum, doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere dedi ve ilişki önermişti, işte o günün üzerinde tam 14 gün geçti...bakin kizlar eyer siklusunuz kisaysa test erken gosterir,ama 28-30 gunse test adetden 1 hafta 10 gun sonra gosterir...
Kız mınure sen testi mesti boşver de bebeğin cinsiyetini söyle:) Bat:5 Nisan, 20.08.1982 doğumluyum...bakin kizlar eyer siklusunuz kisaysa test erken gosterir,ama 28-30 gunse test adetden 1 hafta 10 gun sonra gosterir...
Kırmızı kartı gördüm, şoktayım...Demek ki 5 dk. içinde sonuç çıkmayınca çöpe atmak gerekiyormuş, 3 saat sonra çıkan çizgiye itibar etmemek gerekiyormuş(
Tekrar test yapin. Sonradan cikan testler supheli oluyor.Merhaba kızlar gebelik testini sabah 10.30 da yaptım hic bisey yoktu 16 da baktığımda ikinci cizgi silik filan degil baya belirgin ama pembe bi halde cıktı sizce varmıdır yaa nolur bi yardim edin kafayı yiyecem
Merhaba kızlar gebelik testini sabah 10.30 da yaptım hic bisey yoktu 16 da baktığımda ikinci cizgi silik filan degil baya belirgin ama pembe bi halde cıktı sizce varmıdır yaa nolur bi yardim edin kafayı yiyecem
kızlar gebelik testi yaptım ancak üç saat sonra silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim nolurr cvp
10 dk sonrasi gecersiz ama icinizde suphe varsa kan testi verin . Kesin sonucu öğrenirsinizMerhaba kızlar gebelik testini sabah 10.30 da yaptım hic bisey yoktu 16 da baktığımda ikinci cizgi silik filan degil baya belirgin ama pembe bi halde cıktı sizce varmıdır yaa nolur bi yardim edin kafayı yiyecem
Bi test daha yaptım hic bi sekilde ikinci çıkmadı ama sabah idrari degildi o tabiki10 dk sonrasi gecersiz ama icinizde suphe varsa kan testi verin . Kesin sonucu öğrenirsiniz