3-4 Saat sonra çıkan ikinci silik çizgi?

Testlerin üzerinde yazar, 10 dakikadan sonraki görüntüleri dikkate almayın diye. Yani sonradan çizgi çıksa bile dikkate alınmıyor. Kan testi en kesini.

merhaba kızlar bende evde test yaptım hep geç çıktı ama daha önce yaptıklarım da hiç bir şey çıkmıyordu ve ben bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum kafam karışık pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Valla herkes belli bir zaman geçince gebelik testleri hatalı sonuç gösteriyor desede benim hiç gözükmüyordu hamile değilken o çizgi isterse üstünden bir gün geçsin 😂

Valla herkes belli bir zaman geçince gebelik testleri hatalı sonuç gösteriyor desede benim hiç gözükmüyordu hamile değilken o çizgi isterse üstünden bir gün geçsin 😂
bilmiyorum canm ya 1 yıl için de iki gebelik gecirdim onlar da yarım saatte belli olmuştu ama 2 gün önce de yaptım aynı bi kaç saat sonra beliriyor dün de yaptım yine bir kaç saat sonra belirdi 1 hafta önce de yapmıştım onda hiç bir şey yok umutlanmak istemiyorum ama elde değil 2 bebek kaybettim artık moral felan kalmadı

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum arkadaşların anlattığı aynı şeyi bende bir kaç gün önce yaşadım.kasık ağrım vardı 3 4 devam etti bende şüphelenip gebelik testi yaptım 3 dk bekledim tek çizgi çıktı diye peçete ye sarıp kaldırdım ertesi gün öyle aklıma geldi baktım ki testte çizginin bir tanesi çok belirgin kırmızı renk diğeri ise silik yani hafif pembemsi renkti
Bende tekrardan yaptım bekledim 15 dk sonra aynı sonucu verdi bir çizgisi kırmızı değeri pembemsi tabi bu arada kasıklarımda kramplar devam ediyordu bende 2 gün sonra tekrar yaptım aynı sonucu verdi bu arada reglm daha 6 gün var ve hala ara ara kramp ağrılarım oluyor sizce hamile miyimdir yardımcı olur musunuz lütfen??

Bendede saatler sora cikmis bilmiyom biraz daha bekleyip kan testi vericem sanmiyorum bekledigi icin test ole oldu sanirim

X