- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Gerçekten öyleNasıl artığını biraz açılar mısınız.
Daha önce bilmem ne cemaatinin yaralarını gördüler. Hala ders alınmamış.
En güzeli çocuk yapmamak. Çocuğu olanların da Allah yardımcıları olsun.
Ne 2 yüzlüsü ? Okumadınız mı yazıyı,tekrar baştan mı yazalım?Niye sadece cemaatlerin mi kreşleri var ne kadar saçma bir algılama . Dileyen cemaat kresine gönderir dileyen başka bir kreşe . Elimizde kılıç kalkan hemen de hazırız ağzımızdan tükürükler saçarak devlete saldırmaya . Keske eğitim konusunda bu kadar hırslı olduğunuzu 8 yıllık kesintisiz eğitim ve kat sayı eşitsizliği kararı çıktığında görseydik . Ona sesi çıkmayıp buna avaz çıkaranlar sadece 2 yüzlü geliyor bana .
Seçmeli değil ki ama sıkıntı bu .Başından beri bunu söylüyorum ,kimse kimsenin hayatına karışmasın arkadaşım değil mi yani?Iyide. Illa hersey evde olmak zorunda mi?
Kadinin 3 -4 cocuklu kadin is guc nasil ugrasacak?
Neden insanlar dini sadece eve ve camiye hapsetmek istiyorlar?
Ozaman ingilizce vs oyle olsun bundan sonra. Herkes egitimi kadar versinbelki benim dini egitimim yok ama cocugumun saglikli sekilde din egitimi almasini istiyorum.
Secmeli oldugu zaman adaletli olmus olur.
Ne ben senin cocuguna zorla din egitimi gorsun derim. Ne sen benim cocuguma illa din egitimi gormesin dememis olursun.
Kotu birsey mi?
Bende onu yazdim zaten. Ilk mesajimda...Seçmeli değil ki ama sıkıntı bu .Başından beri bunu söylüyorum ,kimse kimsenin hayatına karışmasın arkadaşım değil mi yani?
Belki ben ateistim neden okulda seçmeli din dersi altında zorunlu din dersi görüyorum?
Bir sürü dini dersler geldi ,zorunlu olmasın sadece ,ben görmek istemiyorum,ya da kardeşim görmek istemiyor ,bana göre saçma arapça bir şeyler görmeleri,çünkü hiçbir yarar sağlamıyor veya osmanlı dili .
Dünyada bilimde kullanılan bir dil vs. olsa tamam derim eyvallah ama değil,ama size göre doğrudur,orası ayrı
Niye sadece cemaatlerin mi kreşleri var ne kadar saçma bir algılama . Dileyen cemaat kresine gönderir dileyen başka bir kreşe . Elimizde kılıç kalkan hemen de hazırız ağzımızdan tükürükler saçarak devlete saldırmaya . Keske eğitim konusunda bu kadar hırslı olduğunuzu 8 yıllık kesintisiz eğitim ve kat sayı eşitsizliği kararı çıktığında görseydik . Ona sesi çıkmayıp buna avaz çıkaranlar sadece 2 yüzlü geliyor bana .
Diğer haberi okudunuz mu sadece beslenme veliye ait olacak diyor . Ayrıca kreş fiyatları heryerde o kadar değilKreş fiyatlarıyla cemaat kreşlerinin fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Normal, ortalama standartta bir kreş izmirde 800-900 lira aylık. Bunun içine servisi, alınan malzemeleri ekleyince 1000-1200 arası bir fiyat çıkıyor.
Cemaat kreşi ise tam gün servis ve malzemeler dahil aylık 225 lira.
Dar gelirli aile ne yapacak, çocuğunu kreşe göndermek zorunda olunca hangisi ucuz yolluysa onu tercih edecek. Seçme şansı tanınıyor ama yine sadece ortalama üstü geliri olan ailelere.
Bende onu yazdim zaten. Ilk mesajimda...
Yani zorunlu olmamali secmeli olmali.
Kimse kimseye karismamis olur.
Zaten sistemi bastan assagi elestiriyorum.
Cocuklarinda ailelerinde nevri dondu.
Tabii bende inandım . Hiç görmedik Erdoğan'ın yaptığına iyi denildiğini size göre külliyen hata mı yoksa yapılanlar..Ne 2 yüzlüsü ? Okumadınız mı yazıyı,tekrar baştan mı yazalım?
Kimse devlete saldırmıyor,devleti yönetenlerin yönetim anlayışını eleştiriyoruz her anlamda.
Mesela geçen yıl tüm düz liseler ,bazı meslek liseleri imam hatibe dönüştürüldüğü için öğrencilerin çoğu onlara gitmek zorunda kaldı ,benim kardeşin biri anadoluyu tutturdu,diğerini özele yolladık .Benim kardeşim mecbur mu imam hatibe gitmeye ?
Anaokullları hiç özelleştirilir mi ,çocuğun en önemli yaşı .Çevresinde doğru düzgün kreş olmayan aile nereye gönderecek,mecburen yakındaki kötü bir yere.
Merak etme bizler kralcı değiliz,biri güzel bir şey yaparsa güzel yapmış deriz,kötü yaparsa da kötü yapmış deriz.
Keşke siz de öyle deseniz ve diğer bilmem kaç milyon kişi
Diğer haberi okudunuz mu sadece beslenme veliye ait olacak diyor . Ayrıca kreş fiyatları heryerde o kadar değil
Aynen benim bakış açım :)Çok bilgilendirici olmuş.
Bu adamlar zaten "ben cahil insan severim,eğitim seviyesi arttıkça oylarımız düşüyor" diyen kişiler.
Çocuğum olursa burada okutmak istemem,müslüman olmama rağmen din eğitimi de vermek istemem .
Belli bir yaşa gelsin ,aklı başına ersin biraz ,6 yaşındaki çocuğa cehennem,cennet demek ne mana yani?
Durumunuz yoksa bile çocuğunuza siz öğretin,çocukların okuyabileceği felsefe kitapları var çok güzel.
Ne demişler cehalet kadından korkar ,çünkü kadın öğrenirse çocuğuna da öğretir.