3/12/2010 evlendim be:)

aaa doğru yaa ama olsun çok güzel durmuş gelinlik o dekolteyle
seninkide birgüncük ses çıkarmayı versin ki çıkarmamış adamcağaz

Çok güzel gelin olmuşsun gözleerrinizdeki ışıltının hiç kaybolmaması dilegiyle. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bende 03.10.2010 da evlendim tam 2 ay var aramızda

desene 2 ay kıdemlisin benden..tecrübenden faydalanmam lazım :) ayrıca teşekkür ederim inşallah sende kendi yuvanda hep mutlu huzurlu olursun canım

çok güzel olmuşsunuz, allah bir yastıkda kocatsın.
bu arada balayına gittinizmi?

teşekkür ederim canım evet..balayına gittik..bu dönemlerde en sıcak yer antalya die düşündük..lara concorde de lux resort a gittik..şansımıza hava da süperdi..son gün bozdu.

benim düğünümde 2ocak ta. bizde balayına gitmek iistiyoruz, ama hala yeri belirleyemedik
siz rezervasyonlu mu gittiniz yoksa direk mi gittiniz?
bide sorması ayıptır o otelde fiyatlar nasılsı, ne kadar tuttu?

ayyyy, ne çok soru sordum:)))) kusura bakmayın artıkın:))))

önce otelden fiyat aldık sonra ets tur ile görüştük ve ets ile gittik..fiyatlar iyi sarsmadı bizi..2 kişi 7 gün 1162 tl..uçak fiyatları dahil değil tabi..otel zaten güzel.netten incele istersen..ama şunu belirteyim sezon zamanı olmadığı için aktivite yok..

:) çok güzel olmussun gerçekten... Bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle...

çok saol ..Allah herkesee bu gelinliği giymeyi nasip etsinn..bugün 1 ay oldu..zaman çabuk geçiyoo

ayyyy valla ben çok beğendim çooook güzel olmuşsuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…