3/12/2010 evlendim be:)

gelinlikçide denediğimde böyle bi dekolte söz konusu değildi çünkü iç çamaşırı olmadan giymiştim..düğün zamanıda büstiyeri giyince böyle bi dekolte oluştu..normalde bizimkisi kızar bi tarafım gözükünce çok şükür sesini çıkarmadı :1:
ayrıca beğenmene sevindim canım teşekkür ederim:nazar:

aaa doğru yaa ama olsun çok güzel durmuş gelinlik o dekolteyle:52:
seninkide birgüncük ses çıkarmayı versin ki çıkarmamış adamcağaz :1:

Çok güzel gelin olmuşsun gözleerrinizdeki ışıltının hiç kaybolmaması dilegiyle. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bende 03.10.2010 da evlendim tam 2 ay var aramızda :71:

desene 2 ay kıdemlisin benden..tecrübenden faydalanmam lazım :) ayrıca teşekkür ederim inşallah sende kendi yuvanda hep mutlu huzurlu olursun canım:nazar:

çok güzel olmuşsunuz, allah bir yastıkda kocatsın.
bu arada balayına gittinizmi?

teşekkür ederim canım evet..balayına gittik..bu dönemlerde en sıcak yer antalya die düşündük..lara concorde de lux resort a gittik..şansımıza hava da süperdi..son gün bozdu.

benim düğünümde 2ocak ta. bizde balayına gitmek iistiyoruz, ama hala yeri belirleyemedik:(
siz rezervasyonlu mu gittiniz yoksa direk mi gittiniz?
bide sorması ayıptır o otelde fiyatlar nasılsı, ne kadar tuttu?

ayyyy, ne çok soru sordum:)))) kusura bakmayın artıkın:))))

benim düğünümde 2ocak ta. bizde balayına gitmek iistiyoruz, ama hala yeri belirleyemedik:(
siz rezervasyonlu mu gittiniz yoksa direk mi gittiniz?
bide sorması ayıptır o otelde fiyatlar nasılsı, ne kadar tuttu?

ayyyy, ne çok soru sordum:)))) kusura bakmayın artıkın:))))

önce otelden fiyat aldık sonra ets tur ile görüştük ve ets ile gittik..fiyatlar iyi sarsmadı bizi..2 kişi 7 gün 1162 tl..uçak fiyatları dahil değil tabi..otel zaten güzel.netten incele istersen..ama şunu belirteyim sezon zamanı olmadığı için aktivite yok..

:) çok güzel olmussun gerçekten... Bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle...

çok saol ..Allah herkesee bu gelinliği giymeyi nasip etsinn..bugün 1 ay oldu..zaman çabuk geçiyoo :nazar:

ayyyy valla ben çok beğendim çooook güzel olmuşsuuunnnn:34:

Back