3/12/2010 evlendim be:)

çok güzel bir gelin olmuşsun.gelinliğine bayıldım.inşallah hep mutlu olursun.yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın:))

gülümsememden midir nedir düğünde herkes çok rahat bi gelindin dedi..hiç çekinmeden salınıvermişim oynamışım salonda
:1:

neyse teşekkür ederim..inşallah hepimiz mutlu oluruz..:nazar:

Süper!
Gelinligin cok güzel.. önden cekilmis fotograf eklermisin.. gelinlik tam bir belli olsun :)

canım teşekkür ederimm.tam anlamıyla belli olan bi foto yok..ama senin için bi kaç resim daha ekleyim..umarım anlaşılır.. $154264_1631949392111_1037921909_31746980_6934449_n.jpg $hopaa.jpg $1.jpg

çok güzel olmuşsun,çokta yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın:nazar:

Allah bir yastıkta kocatsın canım. ömür boyu mutluluklar:nazar: :nazar: :nazar:

çok güzel olmuşsun canım yaa gelinlikde güzel
ayrıca dekolten güzelmiş kızzz:23::23::1:

gelinlikçide denediğimde böyle bi dekolte söz konusu değildi çünkü iç çamaşırı olmadan giymiştim..düğün zamanıda büstiyeri giyince böyle bi dekolte oluştu..normalde bizimkisi kızar bi tarafım gözükünce çok şükür sesini çıkarmadı :1:
ayrıca beğenmene sevindim canım teşekkür ederim:nazar:

Çok güzel gelin olmuşsun gözleerrinizdeki ışıltının hiç kaybolmaması dilegiyle. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bende 03.10.2010 da evlendim tam 2 ay var aramızda :71:

tebrikler canım benim çok güzel bir gelin olmussun mutlulugunuz daim olsun inşallahhhh:16:

Back