• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2tl konuşma balonlarım geldi :)

Çok güzel cnm bayıldım ben arkadaşımın düğün çekiminde gordum bunlardan bizim fotoğrafçıya sordum onlarda getiriyomuş ama genel ibareler ben ismimize ozel yaptırmak istiyodum çok iyi oldu tşkler cnm harika oldu :16::16::16:

Rica ederim 2-3 günde hazırlayıp teslim ediyorlar, süper :)

teyzemin komşusuda yapıyormuş boyle balonlar beğendiklerimin siparişini verdim teyzem ılgılenıcek alıp getırme işiyle canım :16: senın nasıl gıdıyo hazılıklar saka maka cok az kaldıı :32::32::32:

Evet kuaföre bitürlü gidemedim haftasonu onları halledicem randevularımı alırım modele karar veririm,
bide gelinlik provam var. koşuşturma işte yaa :4:
Sen ne yaptın var mı eksiğin :13:

Evet kuaföre bitürlü gidemedim haftasonu onları halledicem randevularımı alırım modele karar veririm,
bide gelinlik provam var. koşuşturma işte yaa :4:
Sen ne yaptın var mı eksiğin :13:

canım benım damatlık alınıcak modele karar verdık sarar dan olucak buyuk ıhtımal. Kına ıcın alısverıse cıkmamız lazım, mobilyalar halloldu sayılır, nikah basvurusu yapmadık onu da halledelım pek bişey kalmamış olucak :16:

Arkadaşlar bu konuşma balonlarıni düğünde kinada vs de nasıl kullanılıyor yani hangi amaçla kullanılıyor biraz bilgi verirmisiniz bu konuda sanırım birazcık cahil kalmışım :(

Back