- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 39
-
- Konu Sahibi gonulturqut
Evet bugun cok agrım var((( sankı karnıma qaz dolmus eyılemıyorum .sende demı?bıde ıslaklık var aha adet oldum dıyorum bakıyorum bısey yok normal akıntı varya canım seninde adet sancısı gibi sancın varmı?
Evet sanırım zorlu bır maraton var onumuzde. doktor bı evet desın de)))Hatunlar.. İkinizde gebesiniz testleri bozuk değilse ki çok nadir olan bir durum...
Tebrikler...
Şimdiden bu kadar strese girmeyin..
Her şeyin tadına varmaya bakın bu günler çabuk geçiyor özlersiniz sonra..
Kadnın gebelik süreci kendini en özel hissettiği hissettirdiği zamanlardır..
Daha önünüzde çok tatlı telaşlar var..
Kese görünecek mi, bebek görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyız, ikili test nasıl çıkacak, tekmelemeye ne zaman başlayacak, şeker yüklemesi nasıl olacak, doğum şekli nasıl olacak vs vs vs....
Her şey güzel olacak en önce buna inanın...
Sagolun ınsallahİkinizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar stres yapmamaya calisin hersey guzel olacsk Rabbim herkese nasip etsin ins kan sonuçları izi da bekliyoruz hayırlı haberlerle gelin ins
ya bendede hep lavoboya koşuyorum bakıyorum acaba oldumu diye bakıyorum yok. noluyo ya. bugünde adet olmadım bakalım ya inşallah hamileyizdirEvet bugun cok agrım var((( sankı karnıma qaz dolmus eyılemıyorum .sende demı?bıde ıslaklık var aha adet oldum dıyorum bakıyorum bısey yok normal akıntı var
Ben de olmadım).sen doktora ne zaman gıdeceksınya bendede hep lavoboya koşuyorum bakıyorum acaba oldumu diye bakıyorum yok. noluyo ya. bugünde adet olmadım bakalım ya inşallah hamileyizdir
ne biliyim canım ben azerbeycanlıyım bizde 2 - 3ay olmadan doktora gitmiyorlar.Ben de olmadım).sen doktora ne zaman gıdeceksın
bikaç kez akrabalarım doktora gitdikten sonra bebeklerini düşürdüler o yüzden bende korkuyorum gitmeye. afedersin altda müayene ediyor doktor o zamanda düşük oluyo.Ben de olmadım).sen doktora ne zaman gıdeceksın
Ne alakası var ıstedıyın an gıdebılırsınne biliyim canım ben azerbeycanlıyım bizde 2 - 3ay olmadan doktora gitmiyorlar.
Ikısıde aynı gunmu yapıldı?Kızlar iyi akşamlar bana da yorum yapın lütfen adetim 2gün geçti bugün 2tane test yaptım sizce????
Olurmu oyle sey bununla hıc bır sekılde dusemez cocukbikaç kez akrabalarım doktora gitdikten sonra bebeklerini düşürdüler o yüzden bende korkuyorum gitmeye. afedersin altda müayene ediyor doktor o zamanda düşük oluyo.
Evet biri öğle yemek arasında diğeri eve geldgmde 6bucuk gıbıIkısıde aynı gunmu yapıldı?
iki çizgi çıkmış bendede böyleydi qaliba hamileyim hala adet olmadım.Evet biri öğle yemek arasında diğeri eve geldgmde 6bucuk gıbı
Kızlar iyi akşamlar bana da yorum yapın lütfen adetim 2gün geçti bugün 2tane test yaptım sizce????
bikaç kez akrabalarım doktora gitdikten sonra bebeklerini düşürdüler o yüzden bende korkuyorum gitmeye. afedersin altda müayene ediyor doktor o zamanda düşük oluyo.
İnşallah yaaa.doktora gıtdıjden sonra paylasırız bakalım tahmın dogrumuiki çizgi çıkmış bendede böyleydi qaliba hamileyim hala adet olmadım.
evet öyle olsun gidicem. daha 5ci haftaya girmiş eyer hamileysemTebrik ederim gebesiniz inşallah...
Canım alttan bakmayla bebek düşmez...
Ama o kadar çekiniyorsan bi 7-8 haftalık olsun öyle git.. O zaman alttan bakmasına gerek kalmaz karından görünür...
sen ne zaman gidiceksin doktoraİnşallah yaaa.doktora gıtdıjden sonra paylasırız bakalım tahmın dogrumu
Yarınsen ne zaman gidiceksin doktora
Haklısın tabı ınsan oyrenır oyrenmez gıtmelıAy yapmayın doktordan çekinmek ne demek? Madem hamilesin doktora gitmek yapacağın en doğru şey olur..
Ya dış gebelikse?
Ya kimyasal gebelikse?
Ya kese oluşmazsa?
Ya bi sorun varsa?
Allah korusun o ayrı ama doktora gitmemek, kafana göre beklemek.... Yapmayın Allah aşkına.. Bu devirde yapmayın..
Kendinizi değil bebeğinizi düşünün..