2ci çizgi silik çıktı

Evet sanırım zorlu bır maraton var onumuzde. doktor bı evet desın de)))

Evet bugun cok agrım var((( sankı karnıma qaz dolmus eyılemıyorum .sende demı?bıde ıslaklık var aha adet oldum dıyorum bakıyorum bısey yok normal akıntı var
ya bendede hep lavoboya koşuyorum bakıyorum acaba oldumu diye bakıyorum yok. noluyo ya. bugünde adet olmadım bakalım ya inşallah hamileyizdir

Kızlar iyi akşamlar bana da yorum yapın lütfen adetim 2gün geçti bugün 2tane test yaptım sizce????

Eklentiler

• image.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar iyi akşamlar bana da yorum yapın lütfen adetim 2gün geçti bugün 2tane test yaptım sizce????

Tebrik ederim gebesiniz inşallah...

bikaç kez akrabalarım doktora gitdikten sonra bebeklerini düşürdüler o yüzden bende korkuyorum gitmeye. afedersin altda müayene ediyor doktor o zamanda düşük oluyo.

Canım alttan bakmayla bebek düşmez...
Ama o kadar çekiniyorsan bi 7-8 haftalık olsun öyle git.. O zaman alttan bakmasına gerek kalmaz karından görünür...

Ay yapmayın doktordan çekinmek ne demek? Madem hamilesin doktora gitmek yapacağın en doğru şey olur..
Ya dış gebelikse?
Ya kimyasal gebelikse?
Ya kese oluşmazsa?
Ya bi sorun varsa?
Allah korusun o ayrı ama doktora gitmemek, kafana göre beklemek.... Yapmayın Allah aşkına.. Bu devirde yapmayın..
Kendinizi değil bebeğinizi düşünün..

Haklısın tabı ınsan oyrenır oyrenmez gıtmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…