- 19 Kasım 2015
- 231
- 68
- 32
-
- Konu Sahibi gonulturqut
yarın akşam haber vericem inşallah sizeNormal... Gebe kaldıysan eğer bir kaç ay her adet döneminde o ağrılar olacak... Kimisinde hafif oluyor kimisinde biraz daha fazla..
yarın akşam haber vericem inşallah size
merhaba canım. bugün adet günüm ama daha olmadım ama ha oldu ha olucakmış gibi hiss ediyorum
İnşallah... Güzel haberlerle gel..
merhaba canım. bugün adet günüm ama daha olmadım ama ha oldu ha olucakmış gibi hiss ediyorum
yok canım testim bitdi malesef dğn yapmışdım
Test yaptın mı bugün de?
inşallah tatlım ya deliricem vallah inşallah bu ağrılar beni yanıltır hamileyimdirHayırlısı olsun...
İnşallah gebesin...
canım seninki benden daha belirgin. adet günün geçtimi?Kızlar Anne olanlar bu hamılelık ı bende sımdılerde yaptım esımde bende ınanamadık sevınemedık bıle.doktoru bekleyemem sızce hamılemıyımEki Görüntüle 1699013
Evet dundu adet gunum olmadım.ama duzenlı de deyıldır oylesıne yaptım boyle cıktıcanım seninki benden daha belirgin. adet günün geçtimi?
o zaman hamilesin canım.Evet dundu adet gunum olmadım.ama duzenlı de deyıldır oylesıne yaptım boyle cıktı
Hala ınanamıyoruz ruya gıbı sanırım doktor soylemeyene kadar ınanmıycam)))o zaman hamilesin canım.
benimde adet günüm bugün daha gelmedi adetim testlerde pozitif çıktı bakalım nolucakHala ınanamıyoruz ruya gıbı sanırım doktor soylemeyene kadar ınanmıycam)))
Tebrıklerrrrrrr Allah butun arzulayanlara verır inşallahbenimde adet günüm bugün daha gelmedi adetim testlerde pozitif çıktı bakalım nolucak
inşallah hamileyimdir ya çok istiyorum ama içimde korku var ya diyilsem diye. bakalım nolucakTebrıklerrrrrrr Allah butun arzulayanlara verır inşallah
Valla bende senın gıbıyım.içimde korku var ultrasonda gormeyevne kadar ıcım rahat olmayacak.inşallah her şey guzel olacak guzel dusunelıminşallah hamileyimdir ya çok istiyorum ama içimde korku var ya diyilsem diye. bakalım nolucak
inşallah tatlım ikimiz içinde hayırlısı olsunValla bende senın gıbıyım.içimde korku var ultrasonda gormeyevne kadar ıcım rahat olmayacak.inşallah her şey guzel olacak guzel dusunelım
Evet dundu adet gunum olmadım.ama duzenlı de deyıldır oylesıne yaptım boyle cıktı
inşallah tatlım ikimiz içinde hayırlısı olsun
ya canım seninde adet sancısı gibi sancın varmı?Hala ınanamıyoruz ruya gıbı sanırım doktor soylemeyene kadar ınanmıycam)))