- 18 Ekim 2015
- 200
- 256
- 34
- Konu Sahibi gonulturqut
En son ne zaman adet oldunya şimdi hamilemiyim? ağrılar yüzünden korkuyorum ya adet olursam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ne zaman adet oldunya şimdi hamilemiyim? ağrılar yüzünden korkuyorum ya adet olursam diye
26 ekimde oldum 29günde bir oluyorumEn son ne zaman adet oldun
26ekimde oldum enson 29günde bir oluyorumEn son ne zaman adet oldun
İlişki ne zaman oldu yumurtlama gününe denk geldi mi yani26ekimde oldum enson 29günde bir oluyorum
Olabilir zaman büyük ihtimal hamilesin canım hayırlı olsunevet ya bilerek o günlerde yaptık :)
sadece bu ağrılardan korkuyorum adetmi olucam diyeOlabilir zaman büyük ihtimal hamilesin canım hayırlı olsun
Bugün mü olman gerekiyorsadece bu ağrılardan korkuyorum adetmi olucam diye
24üBugün mü olman gerekiyor
Eğer canım o gün olmazsan biraz bekle 1 hafta sonra tekrar test yap
her gün yapıyorum 4gün falan oldu qaliba her gün sabah öylem yapıyorum 2çizgi çıkıyorEğer canım o gün olmazsan biraz bekle 1 hafta sonra tekrar test yap
bu ağrılar her kesde olurmu?Eğer canım o gün olmazsan biraz bekle 1 hafta sonra tekrar test yap
O zaman canım hamilesinher gün yapıyorum 4gün falan oldu qaliba her gün sabah öylem yapıyorum 2çizgi çıkıyor
Kişiye göre değişir diye biliyorumbu ağrılar her kesde olurmu?
1şey daha kahverengi akıntılarım oluyo o damı hamilelikten?Kişiye göre değişir diye biliyorum
Evet canım kesinlikle1şey daha kahverengi akıntılarım oluyo o damı hamilelikten?
ay tamam o zaman kesin hamileyim :)Evet canım kesinlikle
Hadi bakalım canım hayırlı olsun sen yinede adet gününden sonra da test yapay tamam o zaman kesin hamileyim :)
yapıcam inşallah canım haber ederimHadi bakalım canım hayırlı olsun sen yinede adet gününden sonra da test yap
Hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun darısı başıma