2ci çizgi silik çıktı

Bır hafta gedcıkdı ıkıncı testı de yaptıgımda sılıkdı bende hıss etdım kotu bısey olaacagını.amma reglım basldı sonra acıldıkdan sonra
benim bugün 8gün geçdi adetimden dün yaptım dediyim gibi kırmızı çıktı çizgi silik deyildi bu defa. seninki qaliba kimyasal gebelik diyolar ondan

slm kızlar ikinci çizgim çıkıt hemen değil ama hamılemiyimdir

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    2,1 KB · Görüntüleme: 83
gecikmem oldu 3 gün sonra adet oldum ama adetim 3 gün sürdü ve kesildi bu sabah bu testi yaptım silik çızgı çıktı

Slm sizce bişey varmi

Eklentiler

• 1451990842369.jpg
    1451990842369.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 112
arkadaşlar acil cevap lütfen...adetim 15 ocaktı olmadım .. dünde saat öğlen vakti kahverengi bi damla geldi sonra bugün oldu yani ikinci günüm aynı miktarda kahverengi yine geldi ve gögüslerimin içinde sanki top top sert bişeyler var taş gibi şimdide gün ortası dayanamadım idrar testi yaptım sonuç bu ..değerlendirirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• DSCN2060.JPG
    DSCN2060.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 104
arkadaşlar acil cevap lütfen...adetim 15 ocaktı olmadım .. dünde saat öğlen vakti kahverengi bi damla geldi sonra bugün oldu yani ikinci günüm aynı miktarda kahverengi yine geldi ve gögüslerimin içinde sanki top top sert bişeyler var taş gibi şimdide gün ortası dayanamadım idrar testi yaptım sonuç bu ..değerlendirirseniz çok sevinirim
Hamilesin canım bence

Kan testi yaptırdınmı?

evet hamileyim şükürler olsun .. zaten bu silik çıkan çizgi taa gece yarısı baktığımda tam 2 çizgi olmuştu .. sabahına kanda çıktı canım

X