- Konu Sahibi gonulturqut
Tabikide.. Yani her şey olabilir Allah muhafaza..Haklısın tabı ınsan oyrenır oyrenmez gıtmelı
Kızıyorum böyle şeylere kusura bakmayın.. Elimde değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide.. Yani her şey olabilir Allah muhafaza..Haklısın tabı ınsan oyrenır oyrenmez gıtmelı
ya canım bizm ülkede böyle ne yapa bilirimki 2-3aylık olmadan kimse doktora gitmiyorAy yapmayın doktordan çekinmek ne demek? Madem hamilesin doktora gitmek yapacağın en doğru şey olur..
Ya dış gebelikse?
Ya kimyasal gebelikse?
Ya kese oluşmazsa?
Ya bi sorun varsa?
Allah korusun o ayrı ama doktora gitmemek, kafana göre beklemek.... Yapmayın Allah aşkına.. Bu devirde yapmayın..
Kendinizi değil bebeğinizi düşünün..
ben artık eminim hamile olduğuma 3gün geçti adetimden test kırmızı gösteriyo ikinci çizgiyi :)
Ben seni Türkiye'de yaşıyorsun sandım.. O zaman özür dilerim :)ya canım bizm ülkede böyle ne yapa bilirimki 2-3aylık olmadan kimse doktora gitmiyor
canım azerbeycanlıyımBen seni Türkiye'de yaşıyorsun sandım.. O zaman özür dilerim :)
Anladım canım o zaman yapacak bi şey yok :) kusura bakma anlamadan dinlemeden kızdım sana :))yok
canım azerbeycanlıyım
inşallah canım çok teşekkür ederimAnladım canım o zaman yapacak bi şey yok :) kusura bakma anlamadan dinlemeden kızdım sana :))
Sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :)
Bence doktora gıtmelısın.benım de azerı arkadaslarım var amma onlarda hıc boyle sey gormedım.bu sana baglı ne zaman ıstersen o zaman gıdersın doktor da sana bakar bu kadar basıtben artık eminim hamile olduğuma 3gün geçti adetimden test kırmızı gösteriyo ikinci çizgiyi :)
Ben hemen gıtmeye kalktımm amma Avrupada doktora termınsız gıdınce saatlerce beklemek zorunda kalıyorsun termınle gıtmelı oldum yarın kosusacm ınsallah doktoruma yoksa ıcım rahat etmezTabikide.. Yani her şey olabilir Allah muhafaza..
Kızıyorum böyle şeylere kusura bakmayın.. Elimde değil :)
Cok sevındım senın adına.ben daha test yapmadım yarın doktora gıdeceyıme gore.bız esımle fazla sakınız galıba bu olayda ))))))))ben artık eminim hamile olduğuma 3gün geçti adetimden test kırmızı gösteriyo ikinci çizgiyi :)
canım kayınvalidem ne zaman götürürse o zaman gidicem inşallah.Bence doktora gıtmelısın.benım de azerı arkadaslarım var amma onlarda hıc boyle sey gormedım.bu sana baglı ne zaman ıstersen o zaman gıdersın doktor da sana bakar bu kadar basıt
Hmmm şımdı anladım.kayınvalıde krallıgı ))))canım kayınvalidem ne zaman götürürse o zaman gidicem inşallah.
eh biraz öyle :)Hmmm şımdı anladım.kayınvalıde krallıgı ))))
çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir sorun olursa yardımcı olabilirim
ya canım çok üzüldüm. allah yine nasip eder inşallahKızlar kac gundur yazamıyordum sıteye gıremedıyım ıcın.sızle testımı bolusmusdum.benım kahverengı akıntılarım vardı ve regl agrısı gıbı agrı doktora gıdeceyım gunden oncekı gece akıntım arttı bende korktum gece apar topar acıl doktora gıttık.doktor ıdrar testı yaptı ve ultrasonda baktı bebek yoktu goremıyoruö dedı hamıle deyılsın.nasıl olır dedım ıkı kere pozıtıv cıktı testım.varsaydı bıle kaybetmıshsın dedı.yanı boyle durumlar
adetin kaç gün geçmişdi canım?kesin hamilelik vardı sende çünkü testin 2çizgiydi.ben adet günümün sabahı tekrar yaptım test belirsiz deyil kırmızı ikinci çizgi çıktı. ve adetimden 1hafta geçti çok şükür bişey yok. hamileliyim iyi gidiyorKızlar kac gundur yazamıyordum sıteye gıremedıyım ıcın.sızle testımı bolusmusdum.benım kahverengı akıntılarım vardı ve regl agrısı gıbı agrı doktora gıdeceyım gunden oncekı gece akıntım arttı bende korktum gece apar topar acıl doktora gıttık.doktor ıdrar testı yaptı ve ultrasonda baktı bebek yoktu goremıyoruö dedı hamıle deyılsın.nasıl olır dedım ıkı kere pozıtıv cıktı testım.varsaydı bıle kaybetmıshsın dedı.yanı boyle durumlar
adetin kaç gün geçmişdi canım?kesin hamilelik vardı sende çünkü testin 2çizgiydi.ben adet günümün sabahı tekrar yaptım test belirsiz deyil kırmızı ikinci çizgi çıktı. ve adetimden 1hafta geçti çok şükür bişey yok. hamileliyim iyi gidiyorKızlar kac gundur yazamıyordum sıteye gıremedıyım ıcın.sızle testımı bolusmusdum.benım kahverengı akıntılarım vardı ve regl agrısı gıbı agrı doktora gıdeceyım gunden oncekı gece akıntım arttı bende korktum gece apar topar acıl doktora gıttık.doktor ıdrar testı yaptı ve ultrasonda baktı bebek yoktu goremıyoruö dedı hamıle deyılsın.nasıl olır dedım ıkı kere pozıtıv cıktı testım.varsaydı bıle kaybetmıshsın dedı.yanı boyle durumlar
Bır hafta gedcıkdı ıkıncı testı de yaptıgımda sılıkdı bende hıss etdım kotu bısey olaacagını.amma reglım basldı sonra acıldıkdan sonraadetin kaç gün geçmişdi canım?kesin hamilelik vardı sende çünkü testin 2çizgiydi.ben adet günümün sabahı tekrar yaptım test belirsiz deyil kırmızı ikinci çizgi çıktı. ve adetimden 1hafta geçti çok şükür bişey yok. hamileliyim iyi gidiyor