• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2aylık bebek giyimi hakkında

benim bebeğim geçen sene temmuzda doğdu.
kısa kollu çıtçıtlı badilerle yazı geçirdik eylüle kadar.
şimdi de kısa kollu çıtçıtlı badi ve ince eşofman altı ve soket çorapla duruyo.
çok giydirmek az giydirmekten daha çok hastalığa davetiye çıkarıyo, hastalık üşütmekten değil terlemekten olur.
çok sıkmayın bebeği siz tek çıtçıtlı badi üstüne tişört ya da penye yelek altına da tek pijama yeterli bence.
bebeğin eğer sakin bir bebek olursa oyuncakla falan ilgilenir dışarda rahat edersin...
ben kızımı doğduğundan itibaren yüzüstü yatırdım ama gündüz benim yanımda uyuduğu zamanlarda...gazını çok rahat çıkarır hem de rahat uyurdu bu şekilde...

canım bende arkadaslara katılıyorum kısa kollu atlete geçin artık 2 kat uzun kollu fazla artık..bide tek alt da yeterli içinde çorapla..
sudem85 senin bebiş 5 aylık koca bebiş sen tabiki öyle giydir..onlarınki daha çok küçük 2 aylık 2,5 aylıklar..daha onlar kendi kendini ısıtamaz o kadar hareketli değillerki..
dumadumadum a da dedim 4 aylıktan sonra daha rahat davran tek atletle bile gezebilir diye..
eylülüm bide yastığa gecme henüz..yapabiliyosan yatagın baş tarafını yükselt..ben döseginin altına havlular koymustum meyilli duracak ve yaklasık 40 45 derecelik egim yapacak sekilde..yani böyle katlayıp katlayıp degilde üstü katlayıp asagı dogru düzleşecek sekilde..hem kafası yüksekte kalmıs oluyo hemde düz yatmış oluyo bence sende öyle yap..yada yatagı sabitse ayaklarından yükseltebilirsin yatagın baş tarafını..bu dönemde yastıkla rahatsız olabilir yada boyun yapısı için uygun olmayabilir daha malum kemikleri yeni yeni gelişiyo..benim kızım 13 aylık ve daha 1 aydır falan yastıkla o da cok ince bi yastıkla yatırıyorum..
baş terlemesi hele seni de emiyosa çok oluyo benim kızın başı hala deli gibi terler..dr.a sormustum gelişmesiyle ilgili..önemli bişey değil demişti..istersen yine de sende sor dr.una..

Canım doğrusun benimki onlarınkine göre büyük ben demiyorum ki kısalara geçin ama o kadar abartmasınlar temmuzda çok sıcak olursa ev dahil kısa kolluya geçmelirini dr bile söyler 4 çocuk doğurmuş birinin kızı olarak annemden öyle öğrendim 3 ayda hareketlenirler hem şuan erken tabiiki tek alt ve üst yeterli içine çıtçıtlı badi ve ayağa çorapta tabiiki

Back