- Konu Sahibi Dumadumadum
-
yok tabiki soracaksın olurmu için rahatlar denemiş görmüşlerden bilgi alınca :) o kısa kollu çıtçıtlıları atlet gibi düşün..temmuz ortaları gibi çıtçıtlı üstüne kısa kollu giydirirsin agustosta da bebişin 4 aylık oluyo zaten tek çıtçıtlı bile olur sıcak oluyo zaten cok..gerci gecen sene bu seneye göre daha sıcaktı..o zamanlarda da bakarsın duruma göre giydirirsin..baktın terliyo kafası falan azaltırsın üstündekileri..battaniyede tek ince olabilir penyeyse..siz yorgan örtmeyi bıraktıysanız onuda teke indir :) mesela ben gece üşüyorum hala yorganla yatıyoz:) benim kızda nevresimli bayyaniyeyle:) bide sen yüzüstü yatırma genede..yan yatır onuda seviyolar..o da rahat oluyo baya..ancak kendini kollarından destek alarak biraz kaldırabiliyosa yüzüstü yatır..
konuyu iyiki açmışsınız görünce hemen daldım.benim bebeğimde 2,5aylık.bir çorap bir ayaklı üstüne bide ayaksız giydiriyorum.üzerine ise uzun kollu çıtçıtlı ve normal bi penye.geceleri de 2tane penye battaniye ama ne yaparsam yapayım hep başı terlio ..hadi desem battaniyeden terlio içine sarıyorum çünkü yastıktada terlio anlam veremedim nie başı bukadar terlio.tecrübesiz anne olmak ta cok zor yazık yavruma.deneme yanılmayla ne kadar olunursa okadar oluyorum artık.
.ne zaman kısa kollu giydircem onu da bilemiyorum.hava ısındı ama evler hala serin.ne yapcaz bu yavruların kıyafet sorununu yaa
konuyu iyiki açmışsınız görünce hemen daldım.benim bebeğimde 2,5aylık.bir çorap bir ayaklı üstüne bide ayaksız giydiriyorum.üzerine ise uzun kollu çıtçıtlı ve normal bi penye.geceleri de 2tane penye battaniye ama ne yaparsam yapayım hep başı terlio ..hadi desem battaniyeden terlio içine sarıyorum çünkü yastıktada terlio anlam veremedim nie başı bukadar terlio.tecrübesiz anne olmak ta cok zor yazık yavruma.deneme yanılmayla ne kadar olunursa okadar oluyorum artık.
.ne zaman kısa kollu giydircem onu da bilemiyorum.hava ısındı ama evler hala serin.ne yapcaz bu yavruların kıyafet sorununu yaa
tam aradıgım konuyu buldum bizimki daha 27 günlük sizin kadar giydirmiyorum,
cok sıcak terliyo yavrum altında kısa kollu badi üstünde tulum yada alt üst
giydiriyorum uzun kollu tek pijama altına corap corap biraz kalın tutuyorum ayagı üşüyüp gaz olmasın diye battanıyede tek örtüyorum onu yarım yamalak cok terlıyo kafa hep ıslak hele emerken benım kolum ıslanıyo sizin gibi giydirsem patlar cocuk bide benım evım cok cok sıcak dereceli saat aldım 26.. 27 derece evım..
bide ben uyku setının yasdıgına yatırıyorum beline kadar gelıyo yastık meyıllı dursun dıye
bide hıc sırt üstü yada yüz üstü yatırmadım hep yan yatırıyorum kusarsa falan dıye..
benım önemli sorum bez olarak ne kullanıyosunuz ben prima premium kullanıyorum 2 numarası
ama bezi baglayıp yasdık koymadan düz yatırınca belinden cıkıyo idrarı sırıl sıklım oluyo
beli napıcam yaa bezi sıkı baglasam iz oluyo bacaklarında falan siz ne kullanıyosunuz
canım e tamam işte sende benim dediğim gibi giydiryosun normal zaten :)bizim vucut ısımızla onunki bir değil..biz yanarken o üşür..soyle düşün sen yürüyosun hareket ediyosun sürekli ama o duruyo öyle :) çok fazla hareket edemediği için kendi kendini ısıtma kapasitesine sahip değil daha..ki senin karnında 37 derecenin içindeydi 27 gün öncesine kadar..o yüzden kat kat onu yakacak kadar değil ama bacağı çıplak kolu çıplak olmamalı henüz..bence :)
senin bebiş kaç kilo? ki daha kücük..1 numara daha iyi olur eger çiş dışarı çıkıyosa bez büyük geldigi içindir..ben normal prima kullanıyorum hele o premium tam bir felaket yapısmıyomu bebişinin poposuna bide petek desenli..benim kızı haşat etmişti obiraz tabi sıkı bağlamak zorunda kalıyoruz ( sıcakta hele daha kötü ama yapacak bişey yok
ben yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdım. fazla abartılı giydirmiyormusunuz... ben sadece tulum giydiriyorum ..1 hafta önceye kadar içine corap giydiriyordum.. bu gün sadece tulumla cıkardım herkes cıkar sunu isilik olacak dedi..bilemiyorum ama bence cok giydirmek cocuklarımızı bunaltmasın hava bu gün istanbulda bir ara37 dereceydi..
tam aradıgım konuyu buldum bizimki daha 27 günlük sizin kadar giydirmiyorum,
cok sıcak terliyo yavrum altında kısa kollu badi üstünde tulum yada alt üst
giydiriyorum uzun kollu tek pijama altına corap corap biraz kalın tutuyorum ayagı üşüyüp gaz olmasın diye battanıyede tek örtüyorum onu yarım yamalak cok terlıyo kafa hep ıslak hele emerken benım kolum ıslanıyo sizin gibi giydirsem patlar cocuk bide benım evım cok cok sıcak dereceli saat aldım 26.. 27 derece evım..
bide ben uyku setının yasdıgına yatırıyorum beline kadar gelıyo yastık meyıllı dursun dıye
bide hıc sırt üstü yada yüz üstü yatırmadım hep yan yatırıyorum kusarsa falan dıye..
benım önemli sorum bez olarak ne kullanıyosunuz ben prima premium kullanıyorum 2 numarası
ama bezi baglayıp yasdık koymadan düz yatırınca belinden cıkıyo idrarı sırıl sıklım oluyo
beli napıcam yaa bezi sıkı baglasam iz oluyo bacaklarında falan siz ne kullanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?