• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnşallah minik meleğin bir an önce evine kavuşur zor bir süreç allah sabır versin inşallah. Nerde bebeğin izmirdesin sanırım hangi hastanede minik kuzun

amin canım.. bu durumda olan herkese allah sabır ve tez zamanda mutlıu haberler yollasın. ben acil olarak egeye kaldırıldım ve doğum orada oldu, egede boş küvez olmadığından tepecik yeni doğana yollandı meleğim...

Canım neden erken dogum yaptın bı sorun mu wardı anlatırmısın

hamileliğin başından beri bir problemimiz yoktu. herşey normal ilerliyordu ve 04.01.2010'da görev yerimdeki doktorumda kontrolüm vardı, suyumun biraz azaldığını söyledi ve rapor alarak izmire döndüm dinlenmeye başladım. bugun tekrar kontrolümüz vardı ve değişim olacak mı onu kontrol edecekti. pazar günü yani ayın 10unda kanamam oldu ve biraz daha su geldi, egeye gittik hemen tabi. orada yattım ve su iyice azaldı beklenmek istendi ne kadar tutabilsek o kadar iyi diye yatmaya başladım ama çok dayanamdı. 12sinde gece yarısı kalp atışları bozulmaya başlayınca doğuma alındım. yani ortada görünen problem suyun azalması ama buna neden ne bilmiyorum.... :(

hamileliğin başından beri bir problemimiz yoktu. herşey normal ilerliyordu ve 04.01.2010'da görev yerimdeki doktorumda kontrolüm vardı, suyumun biraz azaldığını söyledi ve rapor alarak izmire döndüm dinlenmeye başladım. bugun tekrar kontrolümüz vardı ve değişim olacak mı onu kontrol edecekti. pazar günü yani ayın 10unda kanamam oldu ve biraz daha su geldi, egeye gittik hemen tabi. orada yattım ve su iyice azaldı beklenmek istendi ne kadar tutabilsek o kadar iyi diye yatmaya başladım ama çok dayanamdı. 12sinde gece yarısı kalp atışları bozulmaya başlayınca doğuma alındım. yani ortada görünen problem suyun azalması ama buna neden ne bilmiyorum.... :(

Canım ya allah tez zamanda bebegini kollarına almayı nasıp etsın dualarımız sizinle

allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle saglıkla mutlulukla kucaklarınıza alın inşallah..

Gözünaydın canım...
İnşallah sağlıklı uzun bi ömrü olur..

arkadaşlar,Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın tz zamanda sağlıklı kilolar alıp toğparlanıp kucaklarınıza verilsin inşallah(amin amin amin)

kızlar benimde 12.01.10 yani 3 gün önce dayanamayıp erken gelmiş bir kızım var... 29+3te 1000 gram olarak dünyaya geldi. biraz araştırayım diye siteye bakıyordum, deneyimleri olan anneleri görüp süreci anlayabilmek bilmek için... birazda içimdeki umudu güçlendirip, daha güçlü olabilmek için... kızlar benimde hepinizin duasına ihtiyacım var...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Peki ne olduda erken doğdu bebeğin? merak ettim

Canım sağlıkla yuvasına kavuşur inşallah miniğimiz. Ama biraz bekleyeceksin sırada el-muallim, yağmurlu ve hiram var. Zor bir dönem ama sabırlı, güçlü olmaya çalış. ınşallah sütün bol olur. Bebeğin biraz toparladığında izin verildiği ölçüde ona dokun konuş onunla. Sevgiler..

amin canım.. bu durumda olan herkese allah sabır ve tez zamanda mutlıu haberler yollasın. ben acil olarak egeye kaldırıldım ve doğum orada oldu, egede boş küvez olmadığından tepecik yeni doğana yollandı meleğim...

Allah sana sabır versin canım inşallah sağsağlim evine döner miniğimiz. Benim kızımda tepecikte kaldı emin ellerde hiç endişelenme hastane içine sinmiyor gibi gelebilir ama iyi bir hastane inşallah en kısa zamanda toparlak kuzucuk

canım öncelikle allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebeğini kucağına alsın inşallah.allah ömür versin bebişine

Erken gelen her bebek haberiyle içim burkuluyor.Allah güç versin ikinize de,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Dualarım bu durumda olan tüm anneler ve bebişleriyle....

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.
Ben 28 ağustosta 29 haftalık doğum yaptım yani kızım erken dünyaya geldi Preaklempsiden dolayı 1133 gr olarak 35 gün küvezde kaldı günlerce yoğun bakımda kaldı bende çok hastalandım günlerce yoğun bakımda kaldım sonra başka bır hastanede yattım yıne 1 hafta ve bu süreler zarfında kızımı hiç görmedim delireceğimi düşündüm bir bebek dünyaya getirdim ama onu hiç görmedim gunlerce haftalarca onu ilk gördüğümde ise küvezin yanına almadıkları için sadece ayaklarını görebilmiştim uzaktan sonra onu hergun ziyarete gidiyordum ama yine yüzünü göremiyodum olsun o minnacık ayaklarını bıle görmek bana huzur verıyodu.Kızım cok azımlı çıktı ve 35 gun sonra 1850 gr olarak hastaneden taburcu oldu şuanda kızım 4500 gr.gelişimi gayet iyi sağlığı yerınde ve tam bir cadı kızımın resimlerini kasım annelerinden görebilirsin canım.
sende sakın moralini bozma ki sütün kaçmasın moralini yüksek tut canım inan küçük doğan bebekler daha öabuk toparlıyolar hem hastanede yattığı için üzülme orda ona çok iyi baktıklarından emin ol allahın izni ile hiçbir sağlık problemi olmadan taburcu olacak annesi.sen bol bol süt sağ bebeğine onun anne sütüne cok ihtiyacı var cunku canım.

Allah sana sabır versin canım inşallah sağsağlim evine döner miniğimiz. Benim kızımda tepecikte kaldı emin ellerde hiç endişelenme hastane içine sinmiyor gibi gelebilir ama iyi bir hastane inşallah en kısa zamanda toparlak kuzucuk

şükür hastaneden yana aslında bi tereddütüm yok, perşembe günü kadrosunu da görünce aslında içim biraz daha rahatladı. umarım benim kuzucuk da seninki gibi toparlar, seninki gibi güzel ve sevimli bi kız olarak aramıza katılır. dün gezinirken gördüm ama yazamıcak durumdaydım. sizde kolay bi süreç atlatmamışsınız ve sanırım hala mucadele halindesin. allah yardım etsin ve kimselerin canını sıkmasına izin verme bu zorlu süreçte...

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.
Ben 28 ağustosta 29 haftalık doğum yaptım yani kızım erken dünyaya geldi Preaklempsiden dolayı 1133 gr olarak 35 gün küvezde kaldı günlerce yoğun bakımda kaldı bende çok hastalandım günlerce yoğun bakımda kaldım sonra başka bır hastanede yattım yıne 1 hafta ve bu süreler zarfında kızımı hiç görmedim delireceğimi düşündüm bir bebek dünyaya getirdim ama onu hiç görmedim gunlerce haftalarca onu ilk gördüğümde ise küvezin yanına almadıkları için sadece ayaklarını görebilmiştim uzaktan sonra onu hergun ziyarete gidiyordum ama yine yüzünü göremiyodum olsun o minnacık ayaklarını bıle görmek bana huzur verıyodu.Kızım cok azımlı çıktı ve 35 gun sonra 1850 gr olarak hastaneden taburcu oldu şuanda kızım 4500 gr.gelişimi gayet iyi sağlığı yerınde ve tam bir cadı kızımın resimlerini kasım annelerinden görebilirsin canım.
sende sakın moralini bozma ki sütün kaçmasın moralini yüksek tut canım inan küçük doğan bebekler daha öabuk toparlıyolar hem hastanede yattığı için üzülme orda ona çok iyi baktıklarından emin ol allahın izni ile hiçbir sağlık problemi olmadan taburcu olacak annesi.sen bol bol süt sağ bebeğine onun anne sütüne cok ihtiyacı var cunku canım.

masallah allah nazardan saklasın. çok güzel böyle iyi haberleri okumak.... allah böyle benzer bi sıkıntı göstermesin diyorum ve mesajın için çok teşekkür ederim. bu güçlü kızların arasına benimkide katılır umarım... ne kadar hastanede kaldığı filan önemli değil, yeterki inatçı çıksın ve dirensin... tekrar çok sağol...

Erken gelen her bebek haberiyle içim burkuluyor.Allah güç versin ikinize de,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Dualarım bu durumda olan tüm anneler ve bebişleriyle....

canım öncelikle allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebeğini kucağına alsın inşallah.allah ömür versin bebişine

canım bebeğini sağlıkla evinize götüreceksinz inş.gecmiş olsun

arkadaşlar,Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın tz zamanda sağlıklı kilolar alıp toğparlanıp kucaklarınıza verilsin inşallah(amin amin amin)
kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için.. dualarınız için de.... amin allah kimseyi kuzusundan ayırmasın, sağlıklı uzun ömürler versin hepinizinkine...

Canım sağlıkla yuvasına kavuşur inşallah miniğimiz. Ama biraz bekleyeceksin sırada el-muallim, yağmurlu ve hiram var. Zor bir dönem ama sabırlı, güçlü olmaya çalış. İnşallah sütün bol olur. Bebeğin biraz toparladığında izin verildiği ölçüde ona dokun konuş onunla. Sevgiler..

teşekkür ederim. insallah kısa zamanda bu sıradaki meleklerden de mutlu haberler alırız, moralim daha da yükselir. sizlerede geçmiş olsun, bu zor süreçten güçlü bi şekilde çıkmıssınız, darısı başımıza artık... tavsiyelerine de uyucam, umarım dokunmaya izin verilen zamanlar kısa zamanda gelir...

Nerede dogum yaptınız acaba , inşallah bebeğiniz sag salim kucaginizada en kısa zamanda gelir
benimse erken dogum riskim var siz neden erken dogum yaptınız

Back