29.haftada bebek kilosu?

Oznurkaya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
257
226
23
27
Merhaba. Birkaç gün önce kontrole gittim doktor 1350 gram ehh işte kilo almış dedi. Şimdi merak ettiğim 1350 gram 29.haftaya göre az bir kilo mu? Yani amacım kıyaslama yapmak değil sağlıklı olsun en önemlisi o ama bebegimde gelişim geriliği varsa bilmek isterim :( devlette bir doktora göründüm bazı doktorlar biliyorsunuz umursamaz oluyor o yüzden detayını soramadım 17 sinde kendi doktoruma gideceğim çünkü.

Merhaba. Birkaç gün önce kontrole gittim doktor 1350 gram ehh işte kilo almış dedi. Şimdi merak ettiğim 1350 gram 29.haftaya göre az bir kilo mu? Yani amacım kıyaslama yapmak değil sağlıklı olsun en önemlisi o ama bebegimde gelişim geriliği varsa bilmek isterim :KK43: devlette bir doktora göründüm bazı doktorlar biliyorsunuz umursamaz oluyor o yüzden detayını soramadım 17 sinde kendi doktoruma gideceğim çünkü.
30+0 da 1760 gr dı benimki sağlıklı olsunlar gerisi pek önemli değil ilk bebeğim 2190 gr doğdu 34 haftalıkken gelişimi durdu çok şükür küvez ihtiyacı duymadı 2. Güzel ilerliyor inşallah bi sorun olmaz

30+0 da 1760 gr dı benimki sağlıklı olsunlar gerisi pek önemli değil ilk bebeğim 2190 gr doğdu 34 haftalıkken gelişimi durdu çok şükür küvez ihtiyacı duymadı 2. Güzel ilerliyor inşallah bi sorun olmaz
Doğum yaptiniz mi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️

Doğum yaptiniz mi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️
Yok 34. Haftadayım 1 hafta ileriden giden bebeğim şimdi haftasıyla uyumlu çıkmaya başladı bu ara çok grip oldum beslenme kaynaklıdır ve düzelir umarım ayrıca doktor plesanta previa dedi bebeğin eşi rahimi kapatması durumu endişelerim var dua edin

Yok 34. Haftadayım 1 hafta ileriden giden bebeğim şimdi haftasıyla uyumlu çıkmaya başladı bu ara çok grip oldum beslenme kaynaklıdır ve düzelir umarım ayrıca doktor plesanta previa dedi bebeğin eşi rahimi kapatması durumu endişelerim var dua edin
Olsun plasenta previa çok sık rastlanan durum. Kanamaya sebep olabiliyor bazen sadece. Bebeginiz epey büyük zaten sıkıntısız geçer inşallah ☺️

Back
X