• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 ekim istanbul çıkartması

ya valla hepinizde çok güzel çıkmışsınız ama ben en çok mmf bacumla yiğitciğime bayıldım vallahi
mmmf çok güzelsin kız maşallah

kızlar çok güzelsiniz ne güzel bi aile olduk biz gerçi ben egeliler buluşmasına katılamadım grip sağolsun ama nasıl seviniyorum buluşma fotolarına arkadaşlığımıza hepinizi öpüyorum başkasına anlattığımda ağız burun büküyorlar gelsinde arkadaşlık görsünler dibindeki arkadaşın sana kazık atıyor burda yollar aşılıyor da buluşuluyor sanki kırk yıllık arkadaş gibi brovo hepimize

kızlar ne güzel bulışmışsunuz.
ve çok tatlısınııızz..
evet zeynacım bidahaki gelişine hep beraber buluşalım.
bende çok isterim görüşmeyi..

tek kelime ile süpersiniz..
ama bende eylülüm gibi haberim olsa dedim ama kısmet değilmiş..
facede de yazdım kociş evdeyi o gün gezdir bizi dedim maltepeye kadar geldik ümraniyeyyede gelirdim iki bebeyle çok kalamazdım sizleri bir görüp kaçardım ama tanışmak isterdim yinede..
sizde hak veriyorum bir yandanda çünki önceden kararlaştırılsa böyle olmaz bir aksilik muhakkak çıkardı bir iki fire verilirdi birden niyetlenip kalkacan böyle şeylere iyi yapmışınız ne diyeyim..:))
maytabım zeynam ve lelalim çok güzel çıkmışınız..
ne güzel ya her yanda bir buluşma oldu..

Ohhhh ellerde sigaralar poza bak bee yerim sizi :)))

ben bu topiği görmemişim ya kızlar kusura bakmayın.

Çok güselsiniz anacım maşallah.

fatih de fotoculuk yapmış sayenizde:) Duru ve Yiğidi de gördüm sanki
Lelal de orda ohhh kaynatın bakim şekerler

vayyyyy
zeyna hanım ıstanbullara gelıp bır mını zırve gerceklestırmıs
yıne guzeller gecıdıne donen zırvede gundem 1 yasına gıren bebekler degıl yıne guzellık sırları olmus
hıcte kıskanmadım kı :dilcikar:

kızlar ben de ancak bugün bakabildim fotoğraflarınıza çok güzel bir buluşma olmuş:nazar:
lelalciğim en hızlımız sensin bi avrupa yakası bi anadolu yakası

ay günlerdir siteye adam gibi giremediğimden bu topici atlamısım :))
nasıl atladıysam buluşmayı kaçırmam ama :))

remedioscum siz bana buluşuyoruz diyin yeter ki ben ne yapar eder bir yolunu bulurum ki bu buluşmada biraz benim için öle oldu .. iki arada bir derede de olsa yarım saatliğine de olsa gittim valla kızların yanına :)

şu doğum günlerini atlatalım da yapalım büyük bir organizasyon hep beraber toplanalım

[ı]vayyyyy[/ı]
[ı]zeyna hanım ıstanbullara gelıp bır mını zırve gerceklestırmıs[/ı]
[ı]yıne guzeller gecıdıne donen zırvede gundem 1 yasına gıren bebekler degıl yıne guzellık sırları olmus[/ı]
[ı]hıcte kıskanmadım kı :dilcikar:[/ı]
sağol minikçim
ama allah var yukarda aklımıza geldin minkte buralara yakın bir yerlerde oturuyo arasak gelmez d.günü telaşındadır dedik
ama bir dahakine bu yakada oturan yada gelmek isteyen öbür yakadan da olur planlı bi buluşma gerçekleştirelim

ınsa allah canım
arasaydınız da zaten yatak olcusu alma durumundaydım
agır hasta toto acısı cekıyordum ama ınsa allah bır dahaya hep bırlıkte bulusma gerceklestırırız

Back