29 ekim istanbul çıkartması

Mrs.Dincer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
5.086
3
156
44
Kocaeli
valla her şey çok kısa zamanda 1-2 saat içinde gerçekleşti
mmmf kafa ve ben ümraniye carrefourda buluştuk
ama ne gariptir ikimizde bebesiz buluştuk birtek fatih paşa vardı sağolsun foto fatih
sonra lelalciğimi aradık ve son yarım saatimize yetişebildi
her şey çok güzeldi önce mmmf canım kankama sonra lelale çok teşekkürler

Son düzenleme:
vay vayyy kaçaklara bak sen :))) facede mayatbım koymuş çok güzel çıkmışsınız canlarımmmm keşke bebişlerde olsaydıııı

aa çok sevindim sizin buluştuğunuzu görünce kankalar buluşmuş nihayet
çok güzelsiniz ikinizde fıstık gibisiniz maşallah
mmmfcim elinde olan fotoğrafta çok güzel çıkmışsın,zeynacı sende süpersin mavi çok yakışmış sana
arkadada kocamın işyeri görünüyo:))))

aaaa resim mi vardı ? ben niye görmedim ? neden silindi ? sorularıma cevap istiyorum :mymeka:

gerçi face de gördüm ama burdan da yorum yapardım ..neyse sağlık olsun ..neticede ben doktorum böyle şeylerle işim olmaz

Allah nazarlardan saklasın , fıstık gibisiniz

yanlız duru ile yiğite bayıldım , nasıl şekerler öyle yaaaaa , yerim ben onları , büyümüşler de bankda yan yana oturuyorlar , kızlar ben çok duygulanıyorum bu veletlerin bu hallerini gördükçe , daha dün hamileydik şimdi doğdular da kocaman oldular hale bak , maşallahhhhhh onlara

vay vay vay...
şu fıstıklara bi bakın..hepside birbirinden güzel ve şık..
arkadaşlığınız daim olsun şekerler..yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın..

oooo süpersiniz ,çok hoşsunuz hatunlar ,ay ben buluşma haberlerine çok seviniyorum ,ne kadar güzel bir aile olduk ..ay ağliyciimm galibaa senağlama

kızlar harika görünüyosunuz maşallah sizeufaklıklarda bi harika.dostluğunuz hep sürsün

Eeeeeeeeeeee hani duru duru disinda bebeler yoktu?öyle yazmisiniz...

cok¨güzel görünmüsünüz hepiniz ama püenlerim fatih,duru ve bonusa:)

canlarım ciğerlerim bir dahaki istanbula kaçışımı planlı yapıp hep birlikte toplanalım
hatta çilek kafa sende ordan atla sabah 8 uçağına 12'de burdasın akşama gene dönersin ne süper olur amaaaa

valla zeyna ben seninle arama bir süre mesafe koymayı düşünüyorum ,ben izmite gelseydim ve sana haber vermeseydim napardın ,neyse boşver buna cevap verme ..o gün 29 ekimdi ,tatildi ve biz eşimle dışardaydık ,meliste yoktu yanımızda kafamıza göre gezdik ,bir telefon beni yarım saate oraya getirebilirdi..

bizde bunu bilseydik inan çağırırdık zeynada senin tel vardı hatta konuştuk ama sen piroşa gidicen diye kalmış benimaklımda canım yaa valla üzüldüm şimdi

evet ya maytap öle dedi bide bir gün önceden kocan sizin için plan yapmıştı bunuda biliyırduk valla arıcaktık güzelim ne olur küsme :a015:

bilmiyorum valla ,ben bangır bangır bağırdım ,29 ekimde akşam kutlıycaz dedim ,piroşa gidemiycem kocamda gündüz izinli gezmek istiyo dedim ,neyse yaw oldu bitti ,bidaha olursa affetmem ona göre ,şimdilik barıştık bakalım ..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…