- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.801
Bende de çok çok silik çizgi var 13.günüm beklemek çook zorKızlar ne durumdasınız 5 gün oldu benım sırt agrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çok çok silik çizgi var 13.günüm beklemek çook zorKızlar ne durumdasınız 5 gün oldu benım sırt agrım var
Oyyyy kuzum baya olmuş ya ay ins hamissinnnnBende de çok çok silik çizgi var 13.günüm beklemek çook zor
Cnm cok net cikmis hayirli ugurlu olsun sjmdidenEki Görüntüle 3031858
Görebilirsin inşallah
İnşallah canım aklım çok karışık hala iğne etkisi olabilir diye de düşünüyorumOyyyy kuzum baya olmuş ya ay ins hamissinnnn
İnşallah hamilelik vardır ya daha koyu olması lazım değil mi 13.gün çatlatma iğnesiCnm cok net cikmis hayirli ugurlu olsun sjmdiden
Herkeste farkli salgilaniyor cnm.. bence gayet net cikmis.. igne etkisi biteli cok oldu cnm...degildir..İnşallah hamilelik vardır ya daha koyu olması lazım değil mi 13.gün çatlatma iğnesi
Sabırlı ol dua et bol bol 1 2 güne yine test yap bence senİnşallah canım aklım çok karışık hala iğne etkisi olabilir diye de düşünüyorum
9.günümde yapmıştım bide test oda böyle çıkmıştıHerkeste farkli salgilaniyor cnm.. bence gayet net cikmis.. igne etkisi biteli cok oldu cnm...degildir..
Kendime de burda konuştuğum nickini gördüğüm herkese dua ediyorum rabbim isteyene nasip etsinSabırlı ol dua et bol bol 1 2 güne yine test yap bence sen
9 günde yaptın ne çıktı9.günümde yapmıştım bide test oda böyle çıkmıştı
Bigun sonra yine yap biraz koyulasma illaki olur..9.günümde yapmıştım bide test oda böyle çıkmıştı
Aynı 13.günde çıkan çıktı canım silik belli belirsiz9 günde yaptın ne çıktı
Yarın sabah yaparım belkiBigun sonra yine yap biraz koyulasma illaki olur..
Bat daha var mıAynı 13.günde çıkan çıktı canım silik belli belirsiz
Ya bat olayım biraz karışık. Normalde ayda bir adet oluyorum o yüzden 26sı. Ama duphaston kullandığım için adet tarihi bir iki gün önce yada sonra oluyoBat daha var mı
Bence hafif silik bile ciksa 14. Gunde kesin kan vermelisin..Yarın sabah yaparım belki
Canim cok erken yapmisin insallah 14. 15. Gunundede bole sonuc alirsin
Aynen erkennyaptık biz elimde eğlencesine merak ettiğimiz için :) ama ne kadar güzel duyguymuş be cıfti görmek valllaCanim cok erken yapmisin insallah 14. 15. Gunundede bole sonuc alirsin