- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.141
Beraberiz yani yeni ayda daKızlar doktordan ciktim 14.gun çatlamış yumurta yerini yapmış ama hareketli rahim ici tutmamış galiba dedi kan testi fln yapmadı adet olunca 2. Gun gel dedi olmamış yani bu ay benim inşallah sizlerin guzel haberleri gelir
Hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler alıp sevinç çığlıkları atacağız burdaEvet canım
14. GünüBeraberiz yani yeni ayda daiğnenin kaçıncı günü bugün?
Benimde 14. Gün, hayırlısı kuşum ❤❤❤14. Günü
Kuzum bizim yarıda kaldı sen baktın mınsprem testine ben dün biraz araştırdım bizim kinin başlıkları çok oynuyormuş ondan %8 cıkmısHayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler alıp sevinç çığlıkları atacağız burda
Benimde 14. Gün, hayırlısı kuşum ❤❤❤
Ya bence sen ve sultan hamıleısnızzzzzzKuzum bizim yarıda kaldı sen baktın mınsprem testine ben dün biraz araştırdım bizim kinin başlıkları çok oynuyormuş ondan %8 cıkmıs
Hayırlısı olsun kuzumBeraberiz yani yeni ayda daiğnenin kaçıncı günü bugün?
Aa dur bakayım unuttum, atarım birazdan ama doktor yüzde 4 ün altında çocuk olması çok zor demişti kafam karıştıKuzum bizim yarıda kaldı sen baktın mınsprem testine ben dün biraz araştırdım bizim kinin başlıkları çok oynuyormuş ondan %8 cıkmıs
Yok bebeğim ben değilim bak testime, 14. Gün bugünYa bence sen ve sultan hamıleısnızzzzzz
Obur aya yine denicem canimmm simdi adeti bekliyorum olunca 2. Gun gidicem bende yine famera fln vericek galiba sonra çatlatma yine aynı asalamalr olur galiba hayirlisi olsunBenimde 14. Gün, hayırlısı kuşum ❤❤❤
Femara ne kadar?Obur aya yine denicem canimmm simdi adeti bekliyorum olunca 2. Gun gidicem bende yine famera fln vericek galiba sonra çatlatma yine aynı asalamalr olur galiba hayirlisi olsun
İleri hareket %56, sperm sayısı 108 milyon, total sperm sayısı 632 küsür milyon morfoloji %9 bize sonuçlar çok iyi demişti doktor birde anlayanlar baksın bakalımKuzum bizim yarıda kaldı sen baktın mınsprem testine ben dün biraz araştırdım bizim kinin başlıkları çok oynuyormuş ondan %8 cıkmıs
Ayyy canım benimYa bence sen ve sultan hamıleısnızzzzzz
Ben hiç anlamıyorum valla bu ay olmazsa yaptırcaz eşime bizdeİleri hareket %56, sperm sayısı 108 milyon, total sperm sayısı 632 küsür milyon morfoloji %9 bize sonuçlar çok iyi demişti doktor birde anlayanlar baksın bakalım
Amin canım sakın üzülme güzel düşün allah ım sana bu ay nasip etsin kuzum insallah güler bu ay yüzünKızlar doktordan ciktim 14.gun çatlamış yumurta yerini yapmış ama hareketli rahim ici tutmamış galiba dedi kan testi fln yapmadı adet olunca 2. Gun gel dedi olmamış yani bu ay benim inşallah sizlerin guzel haberleri gelir
İnşallah hamilesinizdir16. Canım pco yok adetlerim hep düzenlidir perşembe doktora gideceğim ztn kan testi vericem
Canım seninle batımız hemen hemen aynı gebelik testi yaptın mı hiçİnşallah hamilesinizdir
Hayır canım 6.gun yapmıştım etkisi var mı diye vardı .bugün 8.gunum 13.gun yapicam inşallahCanım seninle batımız hemen hemen aynı gebelik testi yaptın mı hiç
Sen ne zaman iğne vurulmuştun canımHayır canım 6.gun yapmıştım etkisi var mı diye vardı .bugün 8.gunum 13.gun yapicam inşallah
6 Mart Pazar vurldumSen ne zaman iğne vurulmuştun canım