- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
inşallah pozitife dönersinBen eleniyorum galibaaa negatifi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah pozitife dönersinBen eleniyorum galibaaa negatifi gördüm
Amin canım benim sagolasın pes etmek yok kırmızıyı görene kadar ins seninkide tutunur saglıklı gelsin hemen kan testi vermeye git artıkinşallah pozitife dönersin
haftaya kalcak benim kan testi işi eğer kırmız kartı yemezsem iş için şehir dışına çıkıyorum bugün yaptıramam oyüzdenAmin canım benim sagolasın pes etmek yok kırmızıyı görene kadar ins seninkide tutunur saglıklı gelsin hemen kan testi vermeye git artık
11. Gun su anHayırlısı kuzum şuan kaçıncı günün?
Çok silik var gibi 2 gün sonra bidaha tekrarla bence emin ol canımKızlar iğnenin 12. Aşılamanın 11. Günü bugün. İki gün önce negatifti testim. Az önce silik gibi çıktı umutlanmakta istemiyorum ama sanki silik gibi bakabilir misniz Eki Görüntüle 3023295
Evet öyle yapayım belim felaket agırıyor . Korkuyorum da adet olmaktan.Çok silik var gibi 2 gün sonra bidaha tekrarla bence emin ol canım
Ayy var gibiii, kaç dakikada çıktı???Günaydın kızlar iğne günü hariç 13. günüm ve test böyle çıktı iğne etkisi mi acaba ya?
ilk 5 dk içinde çıktı test erken gebelik inşallah iğne etkisi değildirAyy var gibiii, kaç dakikada çıktı???
Yok değildir kuzucum 10. Günde kanda geçti benim biliyorsun 0.36 çıktı sonucumilk 5 dk içinde çıktı test erken gebelik inşallah iğne etkisi değildir
hadi inşallahYok değildir kuzucum 10. Günde kanda geçti benim biliyorsun 0.36 çıktı sonucum
Canım senimde aşılama mıilk 5 dk içinde çıktı test erken gebelik inşallah iğne etkisi değildir
yok canım klomen kullandım çatlatma yaptık sadeceCanım senimde aşılama mı
Umarım pozitifi görürsün canım hosgeldinKızlar merhaba ben dün yani 10 martda ovitrella yumurta catlatma ignesi oldum oncesinde klomen kullaniyodum estrofemde kullaniyorum bugun vitamin ilacida icmeye devam edicem ve her gün bu sayfada olucam yorumlarınızı okumak bana iyi geliyor
Umarım pozitifi görürsün canım hosgeldin
Hosbuldum insallaah teşekkür ederimUmarım pozitifi görürsün canım hosgeldin
Benim doktorum iğnemi 26 subat gece 10:00 da vurulmustum ertesi gün ilişki sonrasında gün aşırı demiştiDun ovitrella ignemi oldum doktor yarin 11den sonra iliski baslasin dedi bir gun durup bir gun yapin dedi yani gun asiri. Bugun gece baslicaz insallaah hayırlısıyla hamile kalirim ve kaliriz