- Konu Sahibi MaviMujdem
Çok sağolun, Henüz doktoruma görünmedim cuma günü gidicem inşallah.Ayyyyyyy cok güzel haber bu ya masallah allah saglıklı sıhhatli insallah kaç haftalıkmış peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun, Henüz doktoruma görünmedim cuma günü gidicem inşallah.Ayyyyyyy cok güzel haber bu ya masallah allah saglıklı sıhhatli insallah kaç haftalıkmış peki
Ah ne güzel bir haber tebrik ederimSağol canım, adetime 2 gün kala yaptım
Teşekkür ederiim darısı tüm isteyenlere inşallah. Sağlıkla büyür umarım dua edin banaAh ne güzel bir haber tebrik ederim
İnşallah canım benim, inan çok mutlu oldum Allah hepimize nasip etsin inşallah❤Çok teşekkür ederim canım benim sanırım 2 gün var adetime, tahmini yumurtlama günümden 14 gün sonra bugün. Ben ovulasyon testleriyle takip edip değerlendirdim. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
ayyy nerdeyse 1 aydır forumdayım nasıl merak ediyordum anlamınıBat(beklenen adet tarihi) tamm şimdi oldu kızlar bilmemek değil öğrenmemek ayıp
İnan hergün gün sayıyorum heycandan günümü ama yapamadım hala cesaret edemiyorum bi yandan daKızlar aranızda var mı ben gibi sabırsızlar çatlatma iğnesinin 10. Gününe kadar kan testi yaptıran sonuçlarınız nasıldı meraktan ölücem
Ben 6 yıldır hep sabırsızdım bu ay ilk defa iğne oldum ama pek heyecan yok içimdeKızlar aranızda var mı ben gibi sabırsızlar çatlatma iğnesinin 10. Gününe kadar kan testi yaptıran sonuçlarınız nasıldı meraktan ölücem
Ben haftasonu nu beklicem haftasonu atarım resimBen fazla cesaretli çıktım heralde sınırda deyince doktor eczaneden 4 tane gebelik testi aldım her gün tekrarlıcam testleri evde pazartesi kan vercem
İnşallah güzel haberler alırız canımcım ❤Ben fazla cesaretli çıktım heralde sınırda deyince doktor eczaneden 4 tane gebelik testi aldım her gün tekrarlıcam testleri evde pazartesi kan vercem
Benim laboquik marka testi tertemizdi bugünBen haftasonu nu beklicem haftasonu atarım resim
Benimde öyle .27 şubatta iğne vuruldum. 28 şubatta aşılama oldum.bugün negatif testimBenim laboquik marka testi tertemizdi bugün
Benimde ikinci aşılamam. Sen ne zaman aşılama oldun canım.İlk aşılamada stres yapmamak için araştırmadan birşey okumadan gitmiştim doktor ne diyorsa onu yapıyordum. aşılamadan sonra regl gününe kadar stres yaptım ve ciddi ağrılı bir dönem geçirdim. kabızlık zaten beni hayattan soğuttu
Şimdi 2.ci aşılama için gün sayıyorum. biraz daha sakinim ve stressiz :)
Canım daha cok erken ama 16. Günü bir gör hemen morelini bozma ztn döllenme süresi bile rahme ulaşması 5-7 günü geçiyor 6 gün sonra bir daha yap9.gun bugun benim normal testle yaptim erken testle fln degil tek çizgi var. Igne etkisi kalmamis. Olsa şimdiye kadar görünürdü dimi kendimi yine üzmek istemiyorum ama neden olmuyor..
Tamam bozmamaya çalışayım o zaman tesekkur ederim canimCanım daha cok erken ama 16. Günü bir gör hemen morelini bozma ztn döllenme süresi bile rahme ulaşması 5-7 günü geçiyor 6 gün sonra bir daha yap
Bende 3 martta başladım yarın son 10 martta çatlatma iğnesi olucam hadi hayırlısı güzel haberler hepimizden inşallahMerhaba kızlar, tam 6 yıllık evliyim ancak çocuğum yok.Başta yıllarca önemsemedim ama yaş kemale eriyor sanırım, 33 yaşındayım panik olmaya başladım ilk defa günde 1 doz, 5 gün boyunca klomen kullandım, reglin 17. Günü 28 şubatta çatlatma iğnemi oldum ve bat tarihine kadar estrofem kullanacağım.
Uğraşlarımız artık son bulsun, sağlıklı gebelik haberleri alalım inşallah
Yeni çatlama iğnesi olanlar haydi süreci birlikte takip edelim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimBenimde öyle .27 şubatta iğne vuruldum. 28 şubatta aşılama oldum.bugün negatif testim