- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.521
Söküldü malesef amin inşallah. Nasıl bir imtihan yarabbim Allah yardımcımız olsunçok uzuldum canımm,
ınsallahh sokulmez, sokulursede bu ay nasıp olur ınsallaahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söküldü malesef amin inşallah. Nasıl bir imtihan yarabbim Allah yardımcımız olsunçok uzuldum canımm,
ınsallahh sokulmez, sokulursede bu ay nasıp olur ınsallaahhh
Benim adet günüme 5 gün varken başladı belirtiler midem yaniyodu kasiklarimda aşırı ağrı vardı ayakta çok uzun süre kaldığımda kasiklarim agriyodu bide en son adetim geçtikten sonra pembe kanama geldi canım 2 3 damla sonra kesildicanımmm, belırtılerın nelerdı ? ne zaman baslamıstı
Polikistik over var mı sende
Bana sorabilirsn canım mfk biz başlangıcı aldık suanlık
Benim koşuşturmaca sürekli, sen nasılsın kuzucuk?Kızlar naıslsınızz
Bende aynı bebeğim napalım gün sayıyoruz gene valla 5. GündeyimBenim koşuşturmaca sürekli, sen nasılsın kuzucuk?
Bende bugün çatladım sanırım, bu ay klomen iğne vs hiç bişey kullanmadım hsg çekildi ardına kayınvalideme geldikBende aynı bebeğim napalım gün sayıyoruz gene valla 5. Gündeyim
Ohhhh tüpler de acıldıı misssss sen değerlendir kız bakarsın bu aydan kalıverirsinBende bugün çatladım sanırım, bu ay klomen iğne vs hiç bişey kullanmadım hsg çekildi ardına kayınvalideme geldik
İnşallah ama rahim girişinde ince bir yapışıklık varmış o engel olur mu bilmiyorumOhhhh tüpler de acıldıı misssss sen değerlendir kız bakarsın bu aydan kalıverirsin
Olmaz kuzucum sen advictor mu alsan mfk acaba rahim içi problemler pcoslular için iyi geliyorİnşallah ama rahim girişinde ince bir yapışıklık varmış o engel olur mu bilmiyorum
Biraz kalsın, doktor bişey kullanmana gerek yok dedi.3 ay daha olmazsa bakarım artıkOlmaz kuzucum sen advictor mu alsan mfk acaba rahim içi problemler pcoslular için iyi geliyor
Canim nasilsin test yaptin mi. Simdiye test yapmis olman lazim. İnsaAllaah guzel haberler ver bize hadiBende aynı bebeğim napalım gün sayıyoruz gene valla 5. Gündeyim
Sen naptin canim varmi bi gelismeBiraz kalsın, doktor bişey kullanmana gerek yok dedi.3 ay daha olmazsa bakarım artık
Kuzum 14. Günü yaptım negatif bugün 16. Gün regli gelmedi hala 2 gün daha bekleyeyim olmazsam tekrarlarım ama umudum yokCanim nasilsin test yaptin mi. Simdiye test yapmis olman lazim. İnsaAllaah guzel haberler ver bize hadi
Var canım memlekette çok övülen bir doktora gittim endiyometrioma tabakası bayağı kalınmış, vücut onu atabilmek için bağışıklık sisteminden sürekli olarak bişeyler gönderiyormuş savunmacı askerler diyeyim neyse tabakayı atamıyor ama o arada spermler ölüyormuşSen naptin canim varmi bi gelisme
Kuzum selam smdi okudum o ne demek biraz daha açabilirmisn nası yaniVar canım memlekette çok övülen bir doktora gittim endiyometrioma tabakası bayağı kalınmış, vücut onu atabilmek için bağışıklık sisteminden sürekli olarak bişeyler gönderiyormuş savunmacı askerler diyeyim neyse tabakayı atamıyor ama o arada spermler ölüyormuş
33 yaşındasın vakit kaybetmeden tüp bebek öneriyorum dedi.Gebelik zor oluşur ama oluşsa bile düşük, zor gebelik, erken yada ölüm doğum riski olabilir kendini riske atmaya gerek yok dedi.
Benim 27 mm olmuş yumurtama çatlatma iğnesi verdi. Ama sonra bu büyüklükteki yumurtaların genelde kaltesiz olduğunu okudum. Keşke iğneyi yaptırmasaydım dedim. Anlamadığım bir doktor nasıl çatlatma iğnesi verir bu büyüklüğe. Demekki belli olmaz. Kendiliğinden çok çatlayamıyor. Hali hazırda 3 cm kistim var zaten. O güne kadar çatlamadığı için ancak yeni bir kistin oluşmasını engellemiş oldum. Senin doktorun da vermemiş iğne. Napcağımızı şaşırdık artıkKızlar 5 gün klomen içtim bugün döngümün 12.günü 25 mm yumurtam olmuş çatlama iğnesi vermedi kist olmasın diye geçen ay kist olmuştu çünkü hap verdi 10 gün iç dedi tekrar kist olmaz de mi ya çok mu büyümüş korktum
Endometriyozis tanısı var bende, rahim içi dokusu rahimde olmaması gereken bir yerde sanırım, vücudun savunma sistemi o dokuyu atabilmek için sürekli savunmacı askerler yolluyor diyeyim neyse o maddeler o sırada rahime gelen ne varsa yakıp yıkıyor arada kaynayan spermleri de öldürüyor.Zaman kaybetmeye gerek yok dedi gebelik olsa bile düşük, erken doğum ve güç gebelik durumu olma olasılığı yüksek dedi canım çok sıkkınKuzum selam smdi okudum o ne demek biraz daha açabilirmisn nası yani