• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 KİLO VERME GÜNCEM

Siyahperi35

İnsan kalbinde ne taşıyorsa , dünyayı öyle görür
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
731
1.536
63
29
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır kilolarımla başım dertte , en son ağustos ayında tartıda 98 li rakamları görünce tekrardan kilo vermek için diyete girdim. Aslında böyle dediğime bakmayın tüm kilolular olarak 5 verip şımarıp 10 kilo alan biriyim. 4 yıl önce azmedip sıkı bir diyet ve sporla 95 ten 65 e düşmüştüm. Ama acil bir ameliyat olup daha sonrada 3 aya yakın yerimden kalkmadan yattığım için verdiğim kiloları da olduğum gibi geri aldım. Eski gücüm ve metobalizmam artık yok. Daha 24 yaşındayım ama biraz yavaş çalışıyor. Neyse arkadalar ben bu 98 kiloyu görüp çok sinirlendim ve tekrardan diyet yapmaya başladım , bazen bırakıp bazen salsam da anca 88 kiloya düşebildim. ve spor hiç yapmadım diyeyim. şimdi tekrardan sağlam bir şekilde diyetime devam etmek istiyorum . Vitamin eksikliğim olduğu için kilolarımı geç veriyorum en azından kilo almaktan iyidir deyip yoluma devam ediyorum. Hızlı bir kilo verme sürecim olmayacak 1 yılı gözümden çıkardım. benim gibi yavaş olsun ama kalıcı olsun diyen ve en önemlisi yeni bir yıla girecekken hayatını değiştirmek isteyenler varsa beklerim :) . Bu arada 1.60 boyundayım hedefim 60 kilo...

Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır kilolarımla başım dertte , en son ağustos ayında tartıda 98 li rakamları görünce tekrardan kilo vermek için diyete girdim. Aslında böyle dediğime bakmayın tüm kilolular olarak 5 verip şımarıp 10 kilo alan biriyim. 4 yıl önce azmedip sıkı bir diyet ve sporla 95 ten 65 e düşmüştüm. Ama acil bir ameliyat olup daha sonrada 3 aya yakın yerimden kalkmadan yattığım için verdiğim kiloları da olduğum gibi geri aldım. Eski gücüm ve metobalizmam artık yok. Daha 24 yaşındayım ama biraz yavaş çalışıyor. Neyse arkadalar ben bu 98 kiloyu görüp çok sinirlendim ve tekrardan diyet yapmaya başladım , bazen bırakıp bazen salsam da anca 88 kiloya düşebildim. ve spor hiç yapmadım diyeyim. şimdi tekrardan sağlam bir şekilde diyetime devam etmek istiyorum . Vitamin eksikliğim olduğu için kilolarımı geç veriyorum en azından kilo almaktan iyidir deyip yoluma devam ediyorum. Hızlı bir kilo verme sürecim olmayacak 1 yılı gözümden çıkardım. benim gibi yavaş olsun ama kalıcı olsun diyen ve en önemlisi yeni bir yıla girecekken hayatını değiştirmek isteyenler varsa beklerim :) . Bu arada 1.60 boyundayım hedefim 60 kilo...
Hedefinize sağlıkla ulasirsnz insAllah 🤲🤗 doğumdan sonra bende yeniden kilo verme sürecine devam edecem Allah izin verirse 🤲🤩

amin :) bebiş doğduktan sonra zayıflamak için beklerim :) ben hala buralarda olurum büyük ihtimal

amin :) bebiş doğduktan sonra zayıflamak için beklerim :) ben hala buralarda olurum büyük ihtimal
insAllah olsun yavaş olsun kalıcı olsun cidden bende öyle düşünenlerdenim sporda ekleyebilirsenz eğer hızlanır bence süreç biraz ve sıkılasma olur ölçülerinizi almanı da öneririm insan baya mutlu oluyor farkı sayısal olarak görünce bende 100 kgla başladım diyete başlarda çok yavaş verdim son 15 kiloyu 7 ayda verdim spor ve diyetle isterseniz vazgecmezsenz mutlaka olur

Aslında her diyetimde spor salonudur , en azından yürüyüştür illaki oluyordu. hatta ben sıkılaşmanın öncüsü olarak sporu görüyorum. ben ve benim özelliğim de ki insanların metobolizmasını hızlandıran tek şey spordur. Ama 7,8 aydır geçtim uzun yürüyüşleri 5 dk yürüdükten sonra sağ bacağımda deli gibi bir ağrı oluyordu doktora gittim ilaç hap verdi gönderdi , iyileşmedi sol bacağıma da geçti çok uzun yürüyüşler yapamıyorum resmen bacaklarımı hissetmyrm , haftaya doktor randevum var ona gideceğim artık sorun neyse onu bilmem lazım bunun nedeni kiloda olabilir fazlasıyla yük yani nasıl taşısın artık :/

Aslında her diyetimde spor salonudur , en azından yürüyüştür illaki oluyordu. hatta ben sıkılaşmanın öncüsü olarak sporu görüyorum. ben ve benim özelliğim de ki insanların metobolizmasını hızlandıran tek şey spordur. Ama 7,8 aydır geçtim uzun yürüyüşleri 5 dk yürüdükten sonra sağ bacağımda deli gibi bir ağrı oluyordu doktora gittim ilaç hap verdi gönderdi , iyileşmedi sol bacağıma da geçti çok uzun yürüyüşler yapamıyorum resmen bacaklarımı hissetmyrm , haftaya doktor randevum var ona gideceğim artık sorun neyse onu bilmem lazım bunun nedeni kiloda olabilir fazlasıyla yük yani nasıl taşısın artık :/
Geçmiş olsun düzelir insAllah ağrınız oluyorsa yürüyüş zorlar tabiki

sabah : 1 dilim kızarmış ekmek + 4 kaşık lor
öğlen : 1 tane haşlanmış yumurta + yarım domates + 1 kb kutusu kadar beyaz peynir
SU : 5 BARDAK , KAÇAMAK : 2 TANE KARADUTLU SODA , SPOR: YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ DİNLENEREK

Çıktığınız bu zorlu yolda başarılar dilerim.. istemek başarmanın yarısıdır. Bende dört sene önce 95 lerden 65lere indim ama yine şu bis boğazımı tutamayıp 72 700 oldum. Bi kaç zamandır diyet yapiyorum bu gün 70.300 oluşum. 65 olana kadar yola devam :rapci:

yorumunuz için çok teşekkür ederim :) inşallah bir an önce ideal kilonuza kavuşursunuz :KK200:

uyanınca : 1çk çörek otu + 1 bardak ılık su
SABAH : 1 haşlanmış yumurta + 1 kapya biber + 4 kaşık lor
Kahvaltıdan sonra 20 dk yürüdüm ama bacağım ağrımaya başlayınca bıraktım. + 4 bardak su içildi.

Merhabalar kizlar
Bende böyle bi konu yazmak icin üye oldum ama baktımki bu konu daha çok yeni bende katılayım size dedim? İzniniz olursa?
bende artık kilo vermek istiyorum bıktım vallah :( eski halime dönmek istiyorum 65 kilo olduğum halime inşallah Allahın izni ve sağlıkla.
ben şuan 83-84 kilo falanım boyum 168 yaşım 32. Doğum kiloları malum..
bende sabah tartılıp yediklerimi yazarım inşallah.
Spor olarak evde ip atlamayı düsünüyorum iki gün atladim bıraktım bikacgündür atlamadım.
iyi geceler

hg canım tabiki de olur .sende 80li kilolardasın birbirmize moral veririz :)

sabah : 1 haşlanmış patates + 1 haşlanmış yumurta beyazı + dereotu ve maydanoz + 2 kaşık lor + 1 yk zeytinyağı + baharat hepsini doğra ve karıştır doyurucu oluyor :) ekmeksiz + 1 bardak çay
şimdiye kadar 1 sade kahve + 3 bardak su içildi :)

AKŞAM YEMEĞİ : 1 tabak etli nohut ( nohut 1 kaşık kadar fazlası şişkinlk yapıyor ) + 4 kaşık pirinç pilavı + yoğurt :) ekmeksiz + 1 lt su içildi

-500 gr mutluluğu :) neyse tartım pazartesi o zaman tartlrm .

sabah: 1 domates suyu + 2 dilim peynir+ küçük bir dilim ekmek
1,5 lt su içtim + 4,5 kayısı + 2 bardak kahve ve çay
kilom 88 de kaldı. 88.600 ile başladığım maceram , ciddi kabızlık sorunuyla ilerliyor :(

son öğün ; ıspanak + 5 tane patates kızartması ekmeksiz

Back
X