28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış

Ben bitanecik prensesimin gelecek kaygisindan perişan düşmüşken kadın 17sinden birine bile bu kaygıları beslememis pesssaldım çayıra mevlam kayıra
kadercilik var ,cehalet de var .İkisi birleşince böyle korkunç tablolar ortaya çıkıyor.
Hamileliğimde üçlü tarama testi veyahut diğer testleri ikişer kez yaptırdım.Birinde makina hatalıysa filan diye.Psikopatlığa bak bendeki.
Fazla bilmek ,fazla okumak beraberinde kaygıları da getiriyor.
Bu teyze kaygısız bir teyzeymiş.

Testleri iki kez yaptirmadim belki ama hapşırsa bile iki ayrı dra götüren bir tipim
Ayaklarinin agrimasinin tamamen masum büyüme ağrısı olduğunu kabullenmem için 15-16 kere farkli Drlarin ikna etmek icin konuşması gerekti
Ben geleceğe 10 boş yerine bir dolu beyin kazandırma telasindayim.... bunu basarabilirsem ne mutlu bana

daha öncede buna benzer haber okumuştum ama çocuklar tek kişiden değildi kadın tek başına nasıl yapabilmiş ya

Ay Allah korusun, ben bir tane bile istemiyorum bunlar kaç tane futbol takımı kurmuş.

Bence devlet bu teyzeye plaket versin :)
Boyle bir kadin yuz yilda bir gelir
dunyaya baya kök saldilar

Off üç beş sene kalmış menapoza , hala düşünüyorum 2. çocuk olsa mı olmasa mı

Ben mi çok tembelim bu kadınlar mı atom karınca anlamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…