• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış

Efide yapma lütfen, bu çocuklara yazık. Bu kadın 10 yıl sonra hastalıklara tutulursa o çocuklara kim bakacak? Yokluk içindeler, eğitimleri vs hep sıkıntı. Çocuklr daha küçükken ana baba epey yaşlanacak.

Bu bence bencilliktir.

Bu çocukların hepsi ömürlerini kıt kanaat geçirmek zorundalar yazık değil mi?

İş adamları 50 çocuk yaparsa o da normal değil. Ama en azından çocukları fakirlik görmeyecek. Üstelik anaları da yaşlı değildir..
Bu kardeşler ve aileyle konuşulsa sanmıyorum ki hiçbiri diğerimiz olmasaydı demeyecek ve kendilerinin rezillik çektiklerini de söylemeyecekler..bilakis hallerine şükredeceklerdir..4 yada 5 yada 3 çocuk olsalardı da kolejlerde okuyup hergün bonfile yemeyecek yada marka giyinmeyeceklerdi...yani bunlar şikayet edenler için değerli şeyler ve aşılamayacak sorunlarmış gibi sanki..bu benim fikrim..
bence bu hayatın içinde çok şeyin kıymetini bilerek içlerinde zengin çocukların gelemeyecekleri yere gelecek kardeşler çıkacaktır...pozitif olalım ;) hayat kardeşlerle güzel ;)
Hepimizin boğazından geçecek lokma sayısı belli rızk için endişeye gerek yok rızk için çalışmaya gerek var...
bu son kısmı saldım çayıra diye yorumlayanın...neyse.

Ay ben bulantidan istifradan kafami yerden kaldiramiyorken nasil 28 hamilelik 21 dogum yapiyor hayret valla

Hamilelikleri bulantisiz ve rahat geciyo herhalde:KK51:

Yurtdisinda 19 cocugu olan bi aile vardi 20ye gidiyolardi korunmanin tanriya karsi gelmek oldugunu soyluyolardi Duggar ailesi

Back
X