• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış

O okypete nerede yahu, Oky olmadığı için aynı konulara yorum yazıp duruyoruz. Yeni ekşınlı konu yok.

Chess Chess de çok ortalama, ekşınsız konu açıyor.

Yeni konu olmadığı için bu teyze çok rağbet gördü..

Ne guzel ya tek basina sulale kurmus :KK48::KK70: otoban gibi 1 2 3 derken yol acilmis demekki. Arkasi saglam adamin masallah.:KK73:

herşeye iyi tarafından bakan biri olarak halen düşünüyorum :p mutlaka iyi bir tarafı vardır onu bulmalıyız :))

BDV'de konu diye aç mutlaka orada bunu bile iyiye yoracak hatunlar çıkar. En normal konudan anormal şeyler çıkaran, en anormal konuyu normalleştiren kadınlar bunu da normalleştirir...

Yok artık ya maddi destek olursa daha da yaparım dıyor.
Dur teyzecım durrr.. Sakin ol... :KK45:

BDV'de konu diye aç mutlaka orada bunu bile iyiye yoracak hatunlar çıkar. En normal konudan anormal şeyler çıkaran, en anormal konuyu normalleştiren kadınlar bunu da normalleştirir...
Mesela insanların doğurma özgürlüğü diyebilriz demekki çok cocuk seviyor..
Bir iş adamının 50 tane doğurması normal ise köylününde doğurması normaldir..
ben garipsemedim açıkca söylemek gerekirse..
bakma büyütme konusunda tarşmaya gerek yok demekki kendi şartları içerisinde bunu sağlıyorlar tabi bi iznillah..
yani çok cocuk yaptı diye aklı kıt muamelesi, asıl akılsızlık olan..

Mesela insanların doğurma özgürlüğü diyebilriz demekki çok cocuk seviyor..
Bir iş adamının 50 tane doğurması normal ise köylününde doğurması normaldir..
ben garipsemedim açıkca söylemek gerekirse..
bakma büyütme konusunda tarşmaya gerek yok demekki kendi şartları içerisinde bunu sağlıyorlar tabi bi iznillah..
yani çok cocuk yaptı diye aklı kıt muamelesi, asıl akılsızlık olan..

Efide yapma lütfen, bu çocuklara yazık. Bu kadın 10 yıl sonra hastalıklara tutulursa o çocuklara kim bakacak? Yokluk içindeler, eğitimleri vs hep sıkıntı. Çocuklr daha küçükken ana baba epey yaşlanacak.

Bu bence bencilliktir.

Bu çocukların hepsi ömürlerini kıt kanaat geçirmek zorundalar yazık değil mi?

İş adamları 50 çocuk yaparsa o da normal değil. Ama en azından çocukları fakirlik görmeyecek. Üstelik anaları da yaşlı değildir..

Sen iste hemen ekşınlı konu bulalım :KK53::KK37:

Yaa aç da baksana hep bizbizeyiz, bizim canımız ciğerimiz karşıt görüşlü arkadaşlarımız ortalarda yok.

Neredeler hakkaten.

Yani en az 10 kişi kayıp.

Bir arada modern yobazlar eksilmişti şimdi onlar hemen hemen tam. :KK14:

Ihhhı tadı olmuyor bir grup eksik olunca. Ekşın olmuyor. Bi grup yorum yapıyor gidiyor, muhalefet olcak ki karşılıklı çalalım söyleyelim.

Yaa aç da baksana hep bizbizeyiz, bizim canımız ciğerimiz karşıt görüşlü arkadaşlarımız ortalarda yok.

Neredeler hakkaten.

Yani en az 10 kişi kayıp.

Bir arada modern yobazlar eksilmişti şimdi onlar hemen hemen tam. :KK14:

Ihhhı tadı olmuyor bir grup eksik olunca.

Az sonra göz zevkimize hitap edeceğiz ..
Cidden nerdeler gözükmüyorlar ..

tam benlik konuymuş. bende iki kez hamile kaldım 5 çoçuk. maşallah deyin. teyze ile yarışmaya niyetim yok. çoçuk candır.

Back
X