• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış

Ben bitanecik prensesimin gelecek kaygisindan perişan düşmüşken kadın 17sinden birine bile bu kaygıları beslememis pess:confused:saldım çayıra mevlam kayıra :confused:
kadercilik var ,cehalet de var .İkisi birleşince böyle korkunç tablolar ortaya çıkıyor.
Hamileliğimde üçlü tarama testi veyahut diğer testleri ikişer kez yaptırdım.Birinde makina hatalıysa filan diye.Psikopatlığa bak bendeki.
Fazla bilmek ,fazla okumak beraberinde kaygıları da getiriyor.
Bu teyze kaygısız bir teyzeymiş.

kadercilik var ,cehalet de var .İkisi birleşince böyle korkunç tablolar ortaya çıkıyor.
Hamileliğimde üçlü tarama testi veyahut diğer testleri ikişer kez yaptırdım.Birinde makina hatalıysa filan diye.Psikopatlığa bak bendeki.
Fazla bilmek ,fazla okumak beraberinde kaygıları da getiriyor.
Bu teyze kaygısız bir teyzeymiş.
Testleri iki kez yaptirmadim belki ama hapşırsa bile iki ayrı dra götüren bir tipim
Ayaklarinin agrimasinin tamamen masum büyüme ağrısı olduğunu kabullenmem için 15-16 kere farkli Drlarin ikna etmek icin konuşması gerekti:KK53:
Ben geleceğe 10 boş yerine bir dolu beyin kazandırma telasindayim.... bunu basarabilirsem ne mutlu bana

Off üç beş sene kalmış menapoza , hala düşünüyorum 2. çocuk olsa mı olmasa mı :KK64::KK64:

Ben mi çok tembelim bu kadınlar mı atom karınca anlamadım .

Back
X