Her istediğinin yapılması kadar güzel bir şey olamaz ama bir kardeş arkadaş arıyor ya insanaaay nesi var ya benim ki de tek, ve tek kalacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kadercilik var ,cehalet de var .İkisi birleşince böyle korkunç tablolar ortaya çıkıyor.Ben bitanecik prensesimin gelecek kaygisindan perişan düşmüşken kadın 17sinden birine bile bu kaygıları beslememis pesssaldım çayıra mevlam kayıra
Hamileliğimde üçlü tarama testi veyahut diğer testleri ikişer kez yaptırdım.Birinde makina hatalıysa filan diye.Psikopatlığa bak bendeki.
Fazla bilmek ,fazla okumak beraberinde kaygıları da getiriyor.
Bu teyze kaygısız bir teyzeymiş.
Testleri iki kez yaptirmadim belki ama hapşırsa bile iki ayrı dra götüren bir tipimkadercilik var ,cehalet de var .İkisi birleşince böyle korkunç tablolar ortaya çıkıyor.
Hamileliğimde üçlü tarama testi veyahut diğer testleri ikişer kez yaptırdım.Birinde makina hatalıysa filan diye.Psikopatlığa bak bendeki.
Fazla bilmek ,fazla okumak beraberinde kaygıları da getiriyor.
Bu teyze kaygısız bir teyzeymiş.
Ayaklarinin agrimasinin tamamen masum büyüme ağrısı olduğunu kabullenmem için 15-16 kere farkli Drlarin ikna etmek icin konuşması gerekti
Ben geleceğe 10 boş yerine bir dolu beyin kazandırma telasindayim.... bunu basarabilirsem ne mutlu bana
Masallah kadının yapacağı is yokmuş hayattadaha öncede buna benzer haber okumuştum ama çocuklar tek kişiden değildi kadın tek başına nasıl yapabilmiş ya
regli niye kesilmemiş hala ben onu anlamadımMasallah kadının yapacağı is yokmuş hayatta
Biz tup bebekle kapı kapı gezerken bu haberleri okumak beni kiskandiriyorregli niye kesilmemiş hala ben onu anlamadım
kıskanma tatlım hayırlısı olsun herşeyin böylede olmaz ki bu kadar çocuk ne kadar zorBiz tup bebekle kapı kapı gezerken bu haberleri okumak beni kiskandiriyor
:) hayırlısı olsun mecazi anlamda Kıskanmak diyorum zaten ...Aklı olan bu kadar doğurmaz :))kıskanma tatlım hayırlısı olsun herşeyin böylede olmaz ki bu kadar çocuk ne kadar zor
Hayirlisi olsun kadının vücudu da bozulmamış :))Bizde bi tane doguramiyoruz tüp bebek bile..Elalemin karısı seriye takmis Allahim..
28 nedir yaa 51 yasinda hala doguruyo bu kadinsa ben neyimAynennnnnnnn
yok kız zaten cidden kıskandığını düşünmedim bu kadın kıskanılır mı reglide kesilmemiş doğurur bu kadın daha:) hayırlısı olsun mecazi anlamda Kıskanmak diyorum zaten ...Aklı olan bu kadar doğurmaz :))
Biri ablayı durdursun,yoksa bu gidişle kendi ordusunu kuracak"Vatana asker gerek. Çok çocuk yaptım, maddi destek olursa daha da yaparım."