• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 kez hamile kalıp 21 kez doğum yapmış

Birde bu yaşta son çocuklarıyla bir yıl önce tekrar bebek heyecanı yaşamışlar:KK57:

Allahım bazı insanlara akıl dağıtırken bunlar nerelerdeymiş acep

Evin 3. çocuğu olan Songül ise 10 yıllık evli olduğunu ve 4 çocuğunun bulunduğunu belirtti.

Çok kardeşi olduğu için mutlu olduğunu aktaran Songül, kardeşleriyle beraber evin ihtiyacı olarak günde ortalama 50 ekmek yaptıklarını kaydetti.

"Çocuktan zarar gelmez" diye düşündüğünü ifade eden Songül, "Ben de çocuğu severim, 4 çocuğum var ve daha fazla olsun isterim ama annem kadar yapamam. Çünkü artık şartlar değişti. Hayat pahalılığı var. Annem kadar çocuk yapamam" diye konuştu.

Ay ailenecek kuluçka makinesi gibiler mübarek:KK53:

annem kadar yapamam demiş vah vah halbukisi boynuz kulağı geçer derler:KK70:

Neyse sonuncu sezeryan olduğuna gore iki hakları kalmış. Gerçi bunlarda bu hırs varken bunlar onuda dorduz yapar :KK71:

Abi kadın 50 yaşında dığum yapmış.

Yok artık, o çocuğa yazık değil mi nenesi yaşında annesi olacak.

Bencillik bu resmen cidden çocuklaa acıdım. Maharetmiş gibi bir de böbürleniyorlar.

O çocuklara 10 yıl sonra kim bakacak yahu??

O kadar ekmek alacak parayı nereden buluyorlar acaba? 50 TL ye yakın ekmek parası günlük. Başka bir şey yemezlerse eğer ayda 1500TL ekmek sadece.

İnsanlar ne kadar tuhaf doğur doğur sonra “geçinemiyoruz” de.

O kadar ekmek alacak parayı nereden buluyorlar acaba? 50 TL ye yakın ekmek parası günlük. Başka bir şey yemezlerse eğer ayda 1500TL ekmek sadece.

İnsanlar ne kadar tuhaf doğur doğur sonra “geçinemiyoruz” de.

sadece ekmek yiyorlar muhtemelen tarlası hayvanı falan yoksa

Abi kadın 50 yaşında dığum yapmış.

Yok artık, o çocuğa yazık değil mi nenesi yaşında annesi olacak.

Bencillik bu resmen cidden çocuklaa acıdım. Maharetmiş gibi bir de böbürleniyorlar.

O çocuklara 10 yıl sonra kim bakacak yahu??
Hayır birde teyzenin devreler iyice yanmış

maddi destek olursa daha da doğururum diyor

sanki insan kıtlığı varda teyze ulvi bir amaç uğruna doğuruyor:KK53:

sadece ekmek yiyorlar muhtemelen tarlası hayvanı falan yoksa

Al sana zamanla genetiği mutasyona uğramış bir nesil. Bunlardan doğacak kaç kombinasyonlu çocuk olur acaba?

Gerçekten sadece yatıp kalkıp doğurmakla olmadığını anlarsalar keşke.

Cahil ya cidden sinirim bozuldu. Yani cahillik ötesi bişey bu. Ne demek ya sen kimsin ki devlet sana destek verecek de çocuk yapacaksın. Bu gurur duyulacak birşey mi? Bu nasıl bir merhametsizliktir. Zevk için ego için çocuk mu doğurulur?

Kaç çocuğun sebebi olacaksın daha. O çocuklar sefalet çekecek, sürünecek. Kıyafetleri yok, karınları yarım doyuıyor o da ekmekle.

Gidip devlet şlu kadının tüplerini bağlasın, akıl yoksunları ya... O sezeryan yapan doktorlar gizlice bağlayamadı mı?

Şu ülkede şundan bi tane olsa tamam da binlerce var ve yüz binlerce mağdur zavallı çocuk var bu kalın kafalar yüzünden.

Ben 2 den sonra pert oldum kadın 28 kez maşallah ne iştah varmış nasıl vakitleri oluyor şey yapmaya o kalabalıkta zor şartlarda buyuyorlardir yazık çocuklara

parayı verelim doğursun, sokağa bıraksın, eğitimsiz, aç - susuz, 10 lira için her haltı yapacak hale gelsin.. ülkede bunlardan gani gani var zaten..

Böyle akılsız insanlar belli bir kotadan sonra , keşke kısırlaştırılsa

mahvediyorlar o çocukları sonra açlıktan hırsızlıkta yaparlar ,adam da öldürürler

sokaklarda da yatarlar

mantığa bak doğur doğur kuru ekmek ver oldu da bitti

birde övünülecek gurur duyulacak bir şeymiş gibi sırıt

Doğur doğur sonra devlet bize yardım etsin... O kadar çocuk doğurmayaydın şimdi evin araban yatın katın olurdu be kadın. Biz bir taneye cesaret edemiyoruz 28 tane neyyy. Cahillik negzel şey.

Back
X