Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah sana ve tüm küvezde bebeklerini bekleyenlere yardım etsin tez zamanda şifa versin inşallah

Allah kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Erken doğan kız bebekler çok daha güçlü oluyolar.

hepinizden Allah razı olsun.bugün görmeye gidicem.kendi doktoru gelicekti bugün.iiye gittiğini görürsem dünyalar benim olacak.

Cnm allah şifa versin tüm küvesdeki bebeklere ve seninkine sen inancını sakın kaybetme öle zor bi dönem ki allah kimselere yaşatmasın ... o küçücük melekler o kadar güçlü oluyolar ki .. yaşama öle bi tutunuyolar ki ve galip geliyolar sen bebeğine sarılacağın günleri düşün cnm duanı eksik etme...

çok teşekkür ederim canım sizde dua edin.

rabbim sifasini versin canim
24 haftalik bebekler bile kazandi masallah canim insallah senin kizinda bu savasi kazancak.rabbim yardimcin olsun duamiz sizinle

kızım enfeksiyon kapmış bağırsakları anne ssütünü kabul etmiyor yeşil birşey kokuyor.doktor her duruma hazırlanın dedi.moralim çok bozuk.yavrum inşlh hayata tutunur.eğer atlatamazsa bu durumu düşünmek bile istemiyorum.dayanamıyorum ama sabrediyorum isyan etmiyorum.

:Saruboceq:
allah yardımçın olsun benim oglumda enfeksiyon kapmışdı 2 hafta beslenemedi ama şükürleer olsun attlattımelenjitten şüpheldiler belinde su aldılar şükür ii çıktı sabret sonunda meyvesini alacaksın. attlatamaz deniyor ama atlatacaklar onlar çok güçlü bebekler allah şifasını versin tüm hastanede yatan bebeklere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

efsane sende bizim gibi güzel haberler vereçeksin inşallah tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim bebeğimde 28 haftalık doğdu. İnşallah senin miniğinde bu savaşı kazanacak. Aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum. Güçlü olmaya çalış miniğinin sana ihtiyacı var. Allahım inşallah biran önce sağlıkla sana kavuşturur kuzucuğunu.

lütfen düzelme yok deme iyi olacak eve gelecek de
o seni ve düşüncelerini hissediyor senden güç alıyor savaşcı minikler er geç hayırlısıyla kazanırlar inşallah
benim oğlumda 63 gündür yoğun bakımda kolay değil çok zor ama dayanmak zorundayız

canım Allah senin ve küvözde bebğini bekleyen tüm anneleirn yardımcısıolsun İnşallah...bebeğin sağlığına kavuşup evine gelir İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…