• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28+1 de doğum yaptım sizlere ihtiyacım var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
🥰🥰🥰🥰
T taipedjie merak etme Rabbim tez zamanda kavuşturacak inşallah
Doktor gerileme olmuṣ dedi elhamdülillah cok sukur bin sükür. Tekrar beraber doktor arkadaslarla incelicez sonuclari ama eminim pozitife döndüm ,gecen hafta çok negatiftim, böyle giderse eger baska mudahaleye gerek kalmaz bu haftayi atlattik, takibe devam edecez tekrar ilerleme olabilir ama ṣuan terslik gerilemis simdilik dedi. Çok ṣükür elimiz ayagimiz titriyo heyecandan, haber veriyim dedim, dualariniz için çok tessekkur ederim çok saolun. Allah milyon katini sizin evlatlariniza hatta onlarinda evlatlarina nasip etsin inşallah 😊

🥰🥰🥰🥰

Doktor gerileme olmuṣ dedi elhamdülillah cok sukur bin sükür. Tekrar beraber doktor arkadaslarla incelicez sonuclari ama eminim pozitife döndüm ,gecen hafta çok negatiftim, böyle giderse eger baska mudahaleye gerek kalmaz bu haftayi atlattik, takibe devam edecez tekrar ilerleme olabilir ama ṣuan terslik gerilemis simdilik dedi. Çok ṣükür elimiz ayagimiz titriyo heyecandan, haber veriyim dedim, dualariniz için çok tessekkur ederim çok saolun. Allah milyon katini sizin evlatlariniza hatta onlarinda evlatlarina nasip etsin inşallah 😊
Çok sevindim şükürler olsun 🥳

🥰🥰🥰🥰

Merhaba canım miniğinizin son durumu nedir acaba hep aklımdaydınız ama bir türlü fırsat bulamadım yazmaya , inşallah iyidir yorumları okudum çok sevindim adınıza çok mutlu oldum, bu hayırlı günlerde ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim şifalar versin size bağışlasın, miniğinize çok dua ediyorum rabbim bağışlasın. Mesajlarınızı okuyunca bunları yaşadığım günlere dönüyorum herkesten dua istiyordum çok dua ediyordum şimdi de sizin için bebeğiniz için dua ediyoruz

Merhaba canım miniğinizin son durumu nedir acaba hep aklımdaydınız ama bir türlü fırsat bulamadım yazmaya , inşallah iyidir yorumları okudum çok sevindim adınıza çok mutlu oldum, bu hayırlı günlerde ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim şifalar versin size bağışlasın, miniğinize çok dua ediyorum rabbim bağışlasın. Mesajlarınızı okuyunca bunları yaşadığım günlere dönüyorum herkesten dua istiyordum çok dua ediyordum şimdi de sizin için bebeğiniz için dua ediyoruz
Yaaa Allahim senden binlerce kez razi olsun, Yarabbim bu mubarek ayinin hurmetine senin miniklerede hep saglik sihat afiyet güzel bi ömür versin inşallah. Çok çok teşekkür ederim , ben eminim inaniyorum dua larla kurtuldu kızim tekrar tekrar tessekkur ederim. Elhamdülillah çok iyi gidiyoruz , yavaṣmi hizlimi bilmiyorum 82 gün oldu ama önemli olan iyiye gitmesi benim için. Ṣuan 2kilo 250 gram olduk. Halen hastanede , her dakika gulumsuyo maşşallah bu ara ,çok mutluyuz ṣükürler oldun rabbime , artik aglamiyoruz , sevincli gidip geliyoruz cok ṣükür bin ṣükür.Gözleri enjeksiyona yanit verdi cok sukur iyiye gidiyo her hafta daha iyi diyo doktor. Mr a soktular her hangi bi sorun yok. Nazal var burnunda halen onunla oksijen veriliyo yorulmasin diye ama onu cikarip cikarip atiyo bazen 20-30 dakika sonra goruyolar dayaniyo ama sıkınti olmuyo,bazen benim yanimda cikariyo hemsire geri takmiyo iyi durumu diye maşşallah,bir haftaya kadar artik hiç bisey olmuyacak gibi geliyo bana boyle giderse. Ṣuan süt içmesini gelistirmeye çalisiyoruz bazen 3-4 dakika emiyo yoruluyo bazen 10 dakika. Biberonlada veriyoruz onuda bazen 60cc bitirdi bugun iki kez tek basina ama bazen 30-40cc icebiliyo ,oda sanki bi 10 gune artik duzene girecek gibi gozukuyor.burasi erken birakmiyo hemen cok garanticiler sanki 3kg da falan taburcu edecekler gibi soyluyolar. Tamamen beslenme ve oksijen emin olmak istiyolar.Artik bekliyoruz gidip geliyoruz banyosuni bakimlarini elimizden geldigi kadar biz yapiyoruz bazen babasi bazen ben bazen beraber elimizden geldigi kadar.alisverisini yaptik odasini dolabini besigini arabasini cogunu tamamladik artik taburcu olmaya odaklanmaya basladik çok ṣükür. Ṣu 80 gün nasil gecti sanki hayal gibi , cok acılar çok korkular her saniye dusunceler, geceleri kabuslar bi yandanda buruk sevincler,hani seviniyosun sevinmek istiyosun ama yarin her an bisey kotu cikabilir korkusu, aynilarini yasadik bizi en iyi siz anlayabilirsiniz ,sizide biz. Allah kimseye böyle korkular sıkıntilar vermesin hic kolay deil. Ama olsun sonu guzel olsun inşallah, baya rahatladik gibi ,genede arada bi yuregime sıkınti giriyo bisey kötü gidiverecek gibi ama artik teslimiyet ve tevekkulden başka yapacak bisey yok , elimden geldigince anı yasamaya calisiyoruz ,ṣuan iyi ve iyiye gidiyoya onu veren Mevlama binlerce kez sayısiz hamdu senalar olsun. Tekrar tekrar tessekkur ederim , siz bana destek olurken o yasli gozlerle inanin bende size cok dua ettim , Allah her isinizi kolay etsin inşallah,gönlümden dua ediyorum cocuklariniz ve size bir daha sıkınti gostermesin mevlam iki cihanda inşallah 💞💞💞

Back
X