B Berryhibiscus Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2021 177 132 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Berryhibiscus #1 Grafik tasarım mezunuyum hiç hayal ettiğim gibi iş bulamadım. İç mimarlık okunur mu bu yaştan sonra iş falan bulur muyum?
Grafik tasarım mezunuyum hiç hayal ettiğim gibi iş bulamadım. İç mimarlık okunur mu bu yaştan sonra iş falan bulur muyum?
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.603 7.100 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Berryhibiscus #2 Sen istedikten sonra her şey olur. Okumanın yaşı yok. Yeterki kararlı ol vazgeçme. Bence çokta güzel olur.
Sen istedikten sonra her şey olur. Okumanın yaşı yok. Yeterki kararlı ol vazgeçme. Bence çokta güzel olur.
Loya-Kiana 🎈 İyi ki Hayallerimizi Görmüyorlar... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 2.026 3.691 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Berryhibiscus #3 purrfect .!.: Grafik tasarım mezunuyum hiç hayal ettiğim gibi iş bulamadım. İç mimarlık okunur mu bu yaştan sonra iş falan bulur muyum? Genişletmek için tıkla... Neden okunmasin İlerde yaşın ilerledikçe 27 de halletseydim dersin yaşında da hiç bisey yok Daim olur arzun inşallah
purrfect .!.: Grafik tasarım mezunuyum hiç hayal ettiğim gibi iş bulamadım. İç mimarlık okunur mu bu yaştan sonra iş falan bulur muyum? Genişletmek için tıkla... Neden okunmasin İlerde yaşın ilerledikçe 27 de halletseydim dersin yaşında da hiç bisey yok Daim olur arzun inşallah
5848BLCH 💜❤️🧡çalışkan ol,Sabret şükret duaet BAŞAR👍🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ocak 2020 428 3.970 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Berryhibiscus #4 hiçbir şey için geç değildir yeterki iste.bende 33den sonra okul yapıyorum 35 yaşındayım şuanda. YAPARSIN ÇOK GÜZELDE İŞLER BULURSUN
hiçbir şey için geç değildir yeterki iste.bende 33den sonra okul yapıyorum 35 yaşındayım şuanda. YAPARSIN ÇOK GÜZELDE İŞLER BULURSUN