Rahat olun, bol su için ve güzel şeyler düşünün.. dua edin..Ben yarı. Transfer olacağım çok heyecanlıyım önerebileceğiniz birşey var mı ?
İnanın öyle yapıyorum cuma günü diyetisyene de başlamayı düşünüyorum sağlıklı bebeğim olsun diye herşeyRahat olun, bol su için ve güzel şeyler düşünün.. dua edin..
Umutsuz olmak şeytandandır, umutlu olmak ise Allah’tandır umutsuz olmayın dua ve tevekkül çok önemli zaten mübarek aylardayı yapmayın böyle bol bol dua edelimMaşallah gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına inşallah benimde umudum yok fazla Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Merhaba bende 31 ocakta transfer oldum benimde test günüm 10 Şubat sizin neden bukadar geç ?Ben de 27 Ocak pazartesi transfer oldum, 29-30 ocakta kasık ağrısı oldu biraz.. 30unda çatlatma iğnesi vuruldum. Her gün Coraspin folik asit ve progestan iğne ve hap kullanıyorum. Testi 10 şubatta yapın demişlerdi bana.. siz ne zaman yapacaksınız?
Canım merhaba bende 4. Günümdeyim ama hiç lekelenmem yok acaba tutmadı mı bebeğim lekelenmesi olmayıp da tutan var mıİlk bebeğim 4. Gün bir damla 5. Gün de 2-3 damla gelmişti canım. Kaçıncı gündesin
Canım herkeste lekelenme olmayabiliyor çok normalCanım merhaba bende 4. Günümdeyim ama hiç lekelenmem yok acaba tutmadı mı bebeğim lekelenmesi olmayıp da tutan var mı
Evet bana da verilmedi çok garip ben transfere 1 hafta kala kullanmıştımBana verilmedi çatlatma iğnesi ilk defa duydum transferden sonra genelde aşılama fln yapılacağı zaman veriyorlar
Bişey daha sormak istiyorum kaçıncı günde duş aldınızCanım herkeste lekelenme olmayabiliyor çok normal
Geçen Pazartesi transfer oldum. Bugün yıkandım canım. Ertesi gün yıkanabilirsin dediler ben yapmadım. Ne olur ne olmaz diye. Ilık suyla yıkanBişey daha sormak istiyorum kaçıncı günde duş aldınız
Teşekkür ederim 4. Günüm bugün umarım bişey olmazGeçen Pazartesi transfer oldum. Bugün yıkandım canım. Ertesi gün yıkanabilirsin dediler ben yapmadım. Ne olur ne olmaz diye. Ilık suyla yıkan
Duş alıver canım. Ilık suyla ve dikkat et kaymaTeşekkür ederim 4. Günüm bugün umarım bişey olmaz
Sizin test tarihiniz ne zaman bana doktor 8 Şubat dediMerhaba bende 27 sinde transfer oldumbugün çok rahattım. Çok ağrım sızım yok. Sizin belirtileriniz nasıl? Çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?
Bilmem 3 günlük embriyolardı belki ondandırMerhaba bende 31 ocakta transfer oldum benimde test günüm 10 Şubat sizin neden bukadar geç ?
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın gozunaydinKızlar ben hamileyimmmmmm
8şubat canım. İnşallah pozitif sonuçlar alırızSizin test tarihiniz ne zaman bana doktor 8 Şubat dedi
Umarım canım ya ben acaba bugün kan versem mi diye düşünüyorumdum erken mi olur acaba ?8şubat canım. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
En erken Çarşamba ver canım.Umarım canım ya ben acaba bugün kan versem mi diye düşünüyorumdum erken mi olur acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?