- 31 Mart 2025
- 74
- 15
- 3
- 28
Sizin de 3. Gün embriyosu muSelam. Bende 29 martta transfer oldum pazartesi sabah yapmayı düşünüyorum idrar testi. 9. Gün oluyor çıkar inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de 3. Gün embriyosu muSelam. Bende 29 martta transfer oldum pazartesi sabah yapmayı düşünüyorum idrar testi. 9. Gün oluyor çıkar inşallah![]()
Bence sabah yap canım ilk idrarlakan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mı
5. Gün embriyosuSizin de 3. Gün embriyosu mu
Olumsuz cikarsa diye korkuyorum perşembe günü kan testi inşallahBence sabah yap canım ilk idrarla
Hayırlı olsun sizede inşallah pozitif sonuçlar alirizSelam. Bende 29 martta transfer oldum pazartesi sabah yapmayı düşünüyorum idrar testi. 9. Gün oluyor çıkar inşallah![]()
Benim dondurulmuş embriyo transferi cnm 2. Denememİnşallah pozitifi görürüz canım ya. Senlnde 3. Gün embriyosu muydu
Canım benim bel ağrısı yok da ama pat diye arada kramp giriyorMerhabalar bel ağrısı olan var mI ? 3 . Gün emriyosu 27 Mart transfer korkmaya başlıyorum y olumsuz gelir diye
Kasıklarıma kramp giriyor ve ağrıyor açıkçası. Size de oluyor mu benim transfer dahil 9. Günüm 3. Gün embriyosuCanım benim bel ağrısı yok da ama pat diye arada kramp giriyor
Ya benimde aynı öyle bilmiyorum çok tedirginimKasıklarıma kramp giriyor ve ağrıyor açıkçası. Size de oluyor mu benim transfer dahil 9. Günüm 3. Gün embriyosu
bende arada kasık ağrısı oluyor nadiren açıkcası bende çok merak ediyorum. 10 nisan perşembe günü kan testi vereceğim inş.Merhabalar bel ağrısı olan var mI ? 3 . Gün emriyosu 27 Mart transfer korkmaya başlıyorum y olumsuz gelir diye
doktorum kesinlikle yapma testler yanıltabilir ..kan testini bekle dediBence sabah yap canım ilk idrarla
Kasıklarıma kramp giriyor ve ağrıyor açıkçası. Size de oluyor mu benim transfer dahil 9. Günüm 3. Gün embriyosu
Bende pazartesi vereceğimbende arada kasık ağrısı oluyor nadiren açıkcası bende çok merak ediyorum. 10 nisan perşembe günü kan testi vereceğim inş.
hadi hayırlı sonuçlar inşallah :) rabbim hepimizi sevindirsin.Bende pazartesi vereceğim
Amin inşallah Allah hakkımızda en hayırlısı versinhadi hayırlı sonuçlar inşallah :) rabbim hepimizi sevindirsin.
size vajinal kapsül verdiler mi transferden sonra daBence sabah yap canım ilk idrarla
Bazen çok ağrıyor o kramplar sizin de öyle mi karnım mı kasığım mı anlamıyorum bile geniş bi kramp giriyorYa benimde aynı öyle bilmiyorum çok tedirginim
O zaman en iyisi doktorunu bekledoktorum kesinlikle yapma testler yanıltabilir ..kan testini bekle dedi
Bazen çok ağrıyor o kramplar sizin de öyle mi karnım mı kasığım mı anlamıyorum bile geniş bi kramp giriyor
Evet tabi verdiler günde 3 tane fitil alıyorum o yüzden mi kramp giriyor acabasize vajinal kapsül verdiler mi transferden sonra da