İnşallahh beraberlerdir bizimle bizim gibi güçlü annelerine sımsıkı tutunurlar 10.cu günde mi test yapacaksiniz sizdebenimde 6. gunum hic belirtim olmadi suanda da yok ne hassasiyet ne kasik agrisi insallah bebislerimiz tutunmustur birbirimize dua edelim
Dondurulmus benim erken gebelik testleri sabah ilk idrarla daha net çıkıyorBende bugun yapip takip etsemmi diye düşündüm sanirim yapacagim , sizin taze transfermi acaba
Aslinda yapmamak daha ici pozitif yaniltmiyor sadece silikten koyuya gidiyor heralde ama negatif cikip sonradan pozitife dönebiliyormuş moral bozmamak için söylemiş olabilir insan çok merak ediyor tabiBende gördüm ama 8. gün daha net olur eşime kalsa doktora gidene kadar test yapmamı istemiyor
aminn insallah yarin yapmayi dusunuyorum bende ama emin de degilim.İnşallahh beraberlerdir bizimle bizim gibi güçlü annelerine sımsıkı tutunurlar 10.cu günde mi test yapacaksiniz sizde
Çok merak ediyorum kedim var normalde hiç böyle yapmazdı ama şu günlerde karnımdan inmiyorAslinda yapmamak daha ici pozitif yaniltmiyor sadece silikten koyuya gidiyor heralde ama negatif cikip sonradan pozitife dönebiliyormuş moral bozmamak için söylemiş olabilir insan çok merak ediyor tabi
Moral bozmayacaksak yapalimaminn insallah yarin yapmayi dusunuyorum bende ama emin de degilim.
Bunu daha once duymustum bu zamanlarda hassaslasiyormus kediler bu tarz seylere cok inanirim dogrulugu var benceÇok merak ediyorum kedim var normalde hiç böyle yapmazdı ama şu günlerde karnımdan inmiyor
Benimde ayni sizinleDondurulmus benim erken gebelik testleri sabah ilk idrarla daha net çıkıyor
Bence deBunu daha once duymustum bu zamanlarda hassaslasiyormus kediler bu tarz seylere cok inanirim dogrulugu var bence
Çok guzel olacak hersey inaniyorumBence de
Benimde ayni sizinle5.ci gün 5aa dondurulmuş embriyo
Benimde icimde bi umut varÇok guzel olacak hersey inaniyorum
Teşekkür ederimkızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
Amin canım umutsuz olmayın tadını çıkarın kafaya takmamak lazım akışına bırakın ve bol bol dinleninTeşekkür ederimAllah bebislerimi sağlıklı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Siz ne durumdasınızAmin canım umutsuz olmayın tadını çıkarın kafaya takmamak lazım akışına bırakın ve bol bol dinlenin
çok şükür şuan 11 hafta içindeyim emin olun bebeğiniz sizinleSiz ne durumdasınız
çok şükür şuan 11 hafta içindeyim emin olun bebeğiniz sizinle
rica ederim biraz bekleyin en geç 8. gün test yapın net olun erken den stres olmaya ne gerek varteşekkür ederim
Tam 8.gunu yapicam bakalım prodoctor a iyi diyorlar ondan siparis verdimrica ederim biraz bekleyin en geç 8. gün test yapın net olun erken den stres olmaya ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?