Benim son 2 gündür ağrımaya başladı adet sancısı gibiBenimde beşinci günüm ilk günden beri kasiklarim ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim son 2 gündür ağrımaya başladı adet sancısı gibiBenimde beşinci günüm ilk günden beri kasiklarim ağrıyor
İnşallah pozitifleri görürüzBenim son 2 gündür ağrımaya başladı adet sancısı gibi
Aminn inşallahİnşallah pozitifleri görürüziçimde umut var
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzAminn inşallah![]()
Yarin yapsam çıkar mı ki 3. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. GünNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Yarından sonra yapsanız daha iyi olur gibiYarin yapsam çıkar mı ki 3. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. Gün
Evet bı kaç gün daha bekleyim en iyisi siz test yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınızYarından sonra yapsanız daha iyi olur gibi
Ben cuma günü yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem erken yapmaktan da korkuyorumEvet bı kaç gün daha bekleyim en iyisi siz test yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız
Merhaba 28 martta transfer gunum şuan 5.ci gün ne durumdasınız27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim
Merhaba kasık ve göğüs ağrılarım var yarından sonra test yapmayı düşünüyorum sizMerhaba 28 martta transfer gunum şuan 5.ci gün ne durumdasınız![]()
Bende çok bir belirti olmadi hatta negatifmi acaba diye dusunuyordum belirtileri olanlari görünceMerhaba kasık ve göğüs ağrılarım var yarından sonra test yapmayı düşünüyorum siz
İlk denemenizmi ayşe hanımMerhaba kasık ve göğüs ağrılarım var yarından sonra test yapmayı düşünüyorum siz
İlk denemem yarından sonra yapmayı düşünüyorumBende çok bir belirti olmadi hatta negatifmi acaba diye dusunuyordum belirtileri olanlari görüncegogus hassasiyeti igneden dolayi oluyor 4 uncu gunumdede sadece sol kasık boşluguma bir kac kez agri girdi onun disinda hiç his yok , test yaptiniz acaba siz
Doktorum belirti olmaz demisti zaten daha çok yeniBende çok bir belirti olmadi hatta negatifmi acaba diye dusunuyordum belirtileri olanlari görüncegogus hassasiyeti igneden dolayi oluyor 4 uncu gunumdede sadece sol kasık boşluguma bir kac kez agri girdi onun disinda hiç his yok , test yaptiniz acaba siz
Benimde ilk denemem , Umarim çok güzel haberler alirsiniz pozitif olur hayirlisi olsun hakkinizdaİlk denemem yarından sonra yapmayı düşünüyorum
İnşallah amin siz ne zaman test yapmayı düşünüyoruzBenimde ilk denemem , Umarim çok güzel haberler alirsiniz pozitif olur hayirlisi olsun hakkinizda![]()
Yaa umarim oyle olur baktigimda hep lekelenmesi olan kişiler agrisi cok olanlari gordugum icin acaba olumsuzmu diye düşündüm dediginiz gibi kişiden kisiye gpre bile degisiyor umarim sonuc güzel olur , baktigimda 5 inci gunden itibaren gunluk test yapanlari gördüm belli oluyor saniyorum silikte olsaDoktorum belirti olmaz demisti zaten daha çok yeni
Bende bugun yapip takip etsemmi diye düşündüm sanirim yapacagim , sizin taze transfermi acabaİnşallah amin siz ne zaman test yapmayı düşünüyoruz
benimde 6. gunum hic belirtim olmadi suanda da yok ne hassasiyet ne kasik agrisi insallah bebislerimiz tutunmustur birbirimize dua edelimBende çok bir belirti olmadi hatta negatifmi acaba diye dusunuyordum belirtileri olanlari görüncegogus hassasiyeti igneden dolayi oluyor 4 uncu gunumdede sadece sol kasık boşluguma bir kac kez agri girdi onun disinda hiç his yok , test yaptiniz acaba siz
Bende gördüm ama 8. gün daha net olur eşime kalsa doktora gidene kadar test yapmamı istemiyorYaa umarim oyle olur baktigimda hep lekelenmesi olan kişiler agrisi cok olanlari gordugum icin acaba olumsuzmu diye düşündüm dediginiz gibi kişiden kisiye gpre bile degisiyor umarim sonuc güzel olur , baktigimda 5 inci gunden itibaren gunluk test yapanlari gördüm belli oluyor saniyorum silikte olsa