- 27 Aralık 2018
- 103
- 12
-
- Konu Sahibi hayallerr123
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz Dr. Yasemin çekmezi gördüm instagramda yapay zeka ile embriyo seçimi yapan bi videosu vardı sizde de bu yöntem kullanılacak mı bilgi verdiler mi?Merhaba bende Acıbadem Maslakta devam ediyorum
İğnelerime devam ediyorum muhtemelen pazar günü opu olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah kolayca geçer sürecinizMerhaba bende Acıbadem Maslakta devam ediyorum
İğnelerime devam ediyorum muhtemelen pazar günü opu olacak
Bülent tıraşa gidiyorum , henüz son aşamaya gelmedim ama bu zamana kadar böyle bir yöntemden bahsedilmedi banaMerhaba hangi doktora gidiyorsunuz Dr. Yasemin çekmezi gördüm instagramda yapay zeka ile embriyo seçimi yapan bi videosu vardı sizde de bu yöntem kullanılacak mı bilgi verdiler mi?
Ben de internette araştırırken gördüm yapay zeka embriyoyu seçtiği için insan tercihine göre daha doğru seçim yapıyormuşBülent tıraşa gidiyorum , henüz son aşamaya gelmedim ama bu zamana kadar böyle bir yöntemden bahsedilmedi bana
hiç duymadım ben yapılıyorsa da henüz bana birşey denmedi. Onun için de ekstra bir talep falan gerekiyordur belkiBen de internette araştırırken gördüm yapay zeka embriyoyu seçtiği için insan tercihine göre daha doğru seçim yapıyormuş
Aaa aynı durumdayız. Bende normalde yarın regl olmam gerekiyor ama gecikir mi bilmiyorum. İğnenin adet geciktirme olayı var ama cycolo progynova kullandım bitti. Onun sayesinde ne zaman olur bilmiyorum. Orada 2 yumurta daha önce benim kuzenime ilk transferde etmişlerdi bende 2 düşünüyorum ama dr ile bir görüşmek gerek yine deBende Bülent Tıraşa gidiyorum. Transfer için Regl bekliyorum. çok ilaçlar kullandım.. acıkcası biraz zamanın gecmesi beni rahatlattı.. opu dan somra cok ağrılarım vardı hormonlarım allt üst olmuştu. bugün zoladex iğne vurdurdum. umarım transfer süreci daha kolay gecer. ıkı haftaya kadar regl olmam gerekiyor. Acaba 2 yumurta transfer edilir mi.
Ayy hadi inşallah bir sıkıntı yaşamadan transferinizi olursunuz ve sonuca ulaşırsınız. Bende regl bekliyorum umarım gecikmez artık 6 aydır bu süreçteyim beklemek en zoru gerçekten. Bende reg olup gideceğim. ben de bülent hocaya takipliyim güya ama bülent hocayı sadece 1 kez gördüm böyle olduğunu bilmiyordum bu çok kötü bi durum. Herşeyin ona sorularak yapıldığı söylense de ortada dr yok sonuç olarak çok saçma geliyor banaregl oldum 2. günü gittim doktora reglimin, +3 gün sonra estrofeme başla dediler 10 gün sonrasında kontrole çağırdılar çarşamba günü gideceğim kontrole eğer her şey yolundaysa 5 gün sonra da transfer oalcaksınız dediler.şuanda sadece estrofem kullanıyorum bir de tiroidim yüksek çıktı benim onu düşürmek için hap. İlave ilaçları çarşamba günü verecekler bence. yani ortalama regl olduktan sonra 20 gün ekleyerek transfer tarihiniz üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Rahmin kalınlığına da bağlı tabi estrofem ile rahmi kalınkaştırmaya çalışıyor şuanda
Bana 2 yumurta transfer etmisti hocaBende Bülent Tıraşa gidiyorum. Transfer için Regl bekliyorum. çok ilaçlar kullandım.. acıkcası biraz zamanın gecmesi beni rahatlattı.. opu dan somra cok ağrılarım vardı hormonlarım allt üst olmuştu. bugün zoladex iğne vurdurdum. umarım transfer süreci daha kolay gecer. ıkı haftaya kadar regl olmam gerekiyor. Acaba 2 yumurta transfer edilir mi.
Ben şuan regl oldum yarın gideceğim bakalım bir aksilik olmazsa transfer başlayacak herhaldeevet evet bu negatif durumlardan dolayı sürecimizi etkilemeyelim olsun sonu güzel olsun hepsi unutulur inanıyorum ben, siz hangi aşamadasınız tedavinizin?
Yani sabahın köründe gitmek gerekiyor o biraz sıkıntı oluyor 8 9 gibi gitiğin zaman öğlen 12 ye kadar bekliyorsun, diğer doktorlarda da evet bir sıkıntı yok ilgililer ama sonuçta arada bir bülent hocayı görmek isterdimBen hiç okadar uzun beklememiştim ama işimden dolayı cok erken saatlerde gidiyorum ve hızlı sıra geliyordu..
3 farklı doktorlarda kontrole girdim.. dediğiniz gibi sadece ilk görüşmede bülen tıraş vardı.. ama bunu belirtmişlerdi.. Bülent tıraş için özel muyahane için fiyatın ıkı katına cıkar demişlerdi.. diğer doktorkardan da memnun kalmıstım cok bir sıkıntı yaşamadım..
aa ben de yarın transfer günü için gideceğim 7,30 da çağırdılar, hadi bakalım ikimize de bol şans diliyorumBen şuan regl oldum yarın gideceğim bakalım bir aksilik olmazsa transfer başlayacak herhalde
ayyy hadi hayırlısı o zaman bende o saatlerde orada olurum herhalde hayırlısı olsun ikimiz için dee :)aa ben de yarın transfer günü için gideceğim 7,30 da çağırdılar, hadi bakalım ikimize de bol şans diliyorum
Güncel bilmiyorum ama haziran 2023 de sadece hastane ücreti 35 bin, ilaçlara 25 bin vermiştik sonrasında temmuzda hastanenin 45 50 bin civarına ilaçlarında yine 40 bin civarına embriyo dondurma çözdürmenide 10 bin oldığınu öğrenmiştim. Ama şu 2024 fiyatı nedir hiç bilmiyorum. Hatta biz o zaman 2023 mayısta 2400 muayene ücreti ödemiştik.Merhabalar Bülent tıraşı çok fazla öven oldu çevremde acaba güncel fiyatı nedir bilgisi olan var mı?