27.03.19 Meme büyütme oldum

Bu arada sana bişey sorayım ya şimdi doktor ameliyattan sonra bir sütyen taktı böyle önden kopçalı alt kısmı kalın babaanne sütyeni gibi hastaneden çıkarken de bana dediki bundan daha bol bir sporcu sütyeni al kontrole geldiğinde onunla değiştireceğiz. Sana böyle bişey dediler mi? Senin sütyenin nasıl?

Kuzum sütyen çok sıkı ve açmaya korkuyorsun çünkü tekrar takmak biraz zorluyor yanlardan acıyor üstten açıp açıp baktım ama sütyeni hiç çıkaramadım

Canim benim şu an taktığım sütyen de oyle. Ben de yarin gidecegim kontrole bana 1 ay bunu takicaksin sonrasinda sporcu sutyenine geciceksin demisti ama yarin yine soracagim

Canim benim şu an taktığım sütyen de oyle. Ben de yarin gidecegim kontrole bana 1 ay bunu takicaksin sonrasinda sporcu sutyenine geciceksin demisti ama yarin yine soracagim
Hmm bende yarın arayıp soracağım çünkü hala nasıl bir sütyen almam gerektiğini anlayamadım

Yok daha başlamadım ama ara ara feci kaşıntı tutuyor bide bazen dikiş yerlerinde rahatsız edici bir batma hissediyorum ya
Canim sacini nasil yikicaksin ya annem ben yikayamam diyo ben kendim de yikayamam sacim cok uzun sanirim yarin kuafore gitmem gerekicek ( sen nasil yapicaksin

Canim sacini nasil yikicaksin ya annem ben yikayamam diyo ben kendim de yikayamam sacim cok uzun sanirim yarin kuafore gitmem gerekicek ( sen nasil yapicaksin
Ayy ben duş aldım şimdi ben artık kollarımı kaldırabiliyorum canım pek zorlanmadım saçlarımı yıkarken bence bir dene Bu arada ilk defa gördüm eski halinden binlerce kat daha güzeel çok mutluyum sadece iki göğüs ortamda ve sol göğüsümün altında morarmalar oluşmuş

Canim cok sevindim senin adina darisi basima insallah morluk geciyomus canim bi arkadasimda da olmustu

Canim bugun gittim kontrole drenlerim alindi cok rahatladim hoca bi tane daha sutyen verdi perşembeden sonra sabahları o yeni penye sütyeni akşamları da bu ameliyat sutyenini takıcakmışım. Kremlerimi yazdi banyoda ve sonrasinda surmem gereken onlari aldim :)) sen nasilsin

Günaydın çok sevindim bende bugün çok daha iyiyim Kızlar ya doktorum Cumartesi duş alabilirsin demişti ama ben sütyeni çıkarmaya korkuyorum Nasıl duş alcam bilmiyorum
Ben korkumdan sutyeni alttan cikarmistim ayaklarimdan su rahatlatiyor ama ilik su olmaliymis cok sicak su odemleri artiriyormus

Giska tam olarak hastane, doktor ve ücretlendirme hakkında bilgi verebilir misin lütfen ?

Ayyy gözün aydın çok sevindim bende Perşembe kontrole gideceğim bana da işte sporcu sütyeni al dedi ama hala nasıl bişey alacağımı bilmiyorum ben daha iyiyim sadece arada bir dikiş yerlerime bir batma hissi geliyor o rahatsız ediyor sende de öyle bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…