27.03.19 Meme büyütme oldum

Benim bugün 5. günüm. 325cc yüksek profil takıldı yalnız göğüs aram yok yani ayrık duruyorlar ve koltuk altımdan biraz çıkıyorlar. Bu normal mi? :KK43: Göğüsler zamanla birbirine yaklaşacak mı? :KK43:

Herkese merhaba. Beni çok mutsuz eden bu durumdan bende kurtulmak istiyorum.
Benim derdim maalesef hastanelerden aldığım fiyatlarla dibe vurmuş olmam. 16 binden başlayıp 24 bine kadar olan fiyatlar tam anlamıyla deli etti beni. Ben sadece dikleştirme değil, uygun cc de silikon takviyesi de istiyorum. Fiyat uygun olduğu anda hemen yaptırıcam. Bana önerebileceğiniz klinikler varmı acaba?
İsterdim ama ben tekirdağda oturuyorum ..size faydası olur mu bilemedim

Benim bugün 5. günüm. 325cc yüksek profil takıldı yalnız göğüs aram yok yani ayrık duruyorlar ve koltuk altımdan biraz çıkıyorlar. Bu normal mi? :KK43: Göğüsler zamanla birbirine yaklaşacak mı? :KK43:
O şişliktendir bende bir sürü mesaj okuduğumda bu sorunu okumuştum zamanla düzeliyormuş çok geçmiş olsun .. biraz sabredin kontrole gittiğinizde dr fikrinide alırsınız.. 😌

Benimde bugün 5.günüm. Sabretmek lazım ağrılarım azaldı ama halen taş gibiler, yan yatamıyorum, evde 5dk yürüsem yoruluyorum ve kilo aldım. Bende 1 ay geçtikten sonra spora başlamayı düşünüyorum (tabi sadece bacak hareketleri) ama sorun olur mu bilmiyorum
1 ay sonra ağır olmayacak şekilde spor veriyorlar bende çok fena kilo aldım 😏

Herkese merhaba. Beni çok mutsuz eden bu durumdan bende kurtulmak istiyorum.
Benim derdim maalesef hastanelerden aldığım fiyatlarla dibe vurmuş olmam. 16 binden başlayıp 24 bine kadar olan fiyatlar tam anlamıyla deli etti beni. Ben sadece dikleştirme değil, uygun cc de silikon takviyesi de istiyorum. Fiyat uygun olduğu anda hemen yaptırıcam. Bana önerebileceğiniz klinikler varmı acaba?
Birde nerde olduğunuzu belirtseydiniz 😁 hangi il için tavsiyeler arıyorsunuz?

Benimde bugün 5.günüm. Sabretmek lazım ağrılarım azaldı ama halen taş gibiler, yan yatamıyorum, evde 5dk yürüsem yoruluyorum ve kilo aldım. Bende 1 ay geçtikten sonra spora başlamayı düşünüyorum (tabi sadece bacak hareketleri) ama sorun olur mu bilmiyorum
Neden kilo aldiniz acaba? Hareket kisitli o yuzden mi

Daha cok yenisiniz benim de haftaya sali ameliyatim heyecanliyim umarim rahat atlatirim sizin nasildi ilk gununuz

Solgarın ödem için hapı varmış kulladınız mı bu sitede yorumlarda gördüm ben de almayı düşünüyorum
Hayır kullanmadım, zamanla geçer diye.. Bu arada doktorun yazdığı ağrı kesiciler iştah açıyormuş, kaç gündür tok olduğum halde midem kazınıyor, dikkat etmek lazım

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ve hayirli olsun :) canim ben ilk bir hafta ameliyat sutyeniyleydim full 10.gunden sonra bununla donusumlu olarak kullanabilecegimi soyledi doktorum. Ben istanbulda Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altına sağa 300cc dola 275cc mentor high profile olum. Bugun 18.gunum. Bende hic morluk olusmamisti canim muhtemelen koltukalti oldugu icin bi de benimki sadece meme buyutmeydi diklestirmeden dolayi da daha zor geciyor olabilir sizin. İlk duşa ben de cesaret edememistim ya ama hallettim bi sekilde 😄 Ama inanın 10 gun sonra cok cok rahat edecekseniz hayirli olsun tekrar :)
Ne kadar ucret odediniz acaba

Ben ameliyatımı 27martta oldugumda koltukaltı kesisi ile 18bindi. Meme altı daha uygundu ama ben koltukalti istedim. Ama şu an protez fiyatları artmış sanırım. Yine de asistanlrdan arayip güncel fiyat sorulabilir :)
prof olmasına rağmen uygunmuş doktorlarda bu fiyata yapıyo hangi hastanedeydi acaba

X