27.03.19 Meme büyütme oldum

benim 3. günüm bugün kas üstu oldum ağrıdan öleceğim dren falan takmadı doktor bana sutyen de vermedi şuan göğsüm aşırı sis ve yukaridalar göğüs ucum altta kaldı. tam dik yürüyemiyorum ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap kaptım diye korkuyorum. valla ağrısız geçen arkadaşlari taktir ediyorum ben pişman bile oldum diyebilirim umarım güzel sonucunu alırım aptal gibi oldum ameliyattan sonra çok keyifsizim sali gunu ise dönmem lazım bilmiyorum nasıl döneceğim 😭
çok geçmiş olsun. şuan nasılsınız?toparladınız mi? sizin doktorunuz kimdi

Ameliyat genel anestezi altında mı oluyor, lokal anestezilş yapan yer var mı

Çok teşekkür ederim bende çok istiyorum ama anestezi fobim var birde kaldıtamıyırum anesteziyi
Anlıyorum lakin baska türlüsü mümkün görünmüyor 🙈
Sakinleştirici veriyorlar ameliyat öncesi.
Korkacak bisi yok diyesim var cok klişe ama fobin olduğu için işe yarar mı bilemedim 😬😁
Nerde yaşıyorsun?

Anlıyorum lakin baska türlüsü mümkün görünmüyor 🙈
Sakinleştirici veriyorlar ameliyat öncesi.
Korkacak bisi yok diyesim var cok klişe ama fobin olduğu için işe yarar mı bilemedim 😬😁
Nerde yaşıyorsun?
İstanbul da :) inanın çok istiyorum kendimde saglıkcıyım ama aşırı korkuyorum bir kere açık ameliyata alınmıstım o zaman bile uyanamadım ne kadar korkuyorsam:) inşallah cesaret edersem bir gün bende istiycem :)

İstanbul da :) inanın çok istiyorum kendimde saglıkcıyım ama aşırı korkuyorum bir kere açık ameliyata alınmıstım o zaman bile uyanamadım ne kadar korkuyorsam:) inşallah cesaret edersem bir gün bende istiycem :)
Yaaaaaa 😥 zor senin için.... Uyanamadın yani cok mu uzun sürdü uyanman? Ve böyle bi durumda ameliyat izni oluyor mu?

Merhaba hanımlar hepinizi tebrik ediyorum yeni memeleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepiniz iyileştiniz kaç ay geçmiş üzerinden
Benimde bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum ❤️
İki emzirme sonrası bedenim küçüldü ve sarkma çok 75b olmasına rağmen şekilsiz değişik bir şey oldular
Doğumdan sonra göğüslerim çatladı bu çatlaklar ameliyatta gider mi acaba
Birde hamilelikte o kadar dikkat ettim Krem yağ losyon kullandım çatlamamak için ne yazık ki her yerim çatladı üstüne üstlük kıllandım evet göbek ve göğüslerde kıl çıktı onlardan nasıl kurtulacam

Merhaba hanımlar hepinizi tebrik ediyorum yeni memeleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepiniz iyileştiniz kaç ay geçmiş üzerinden
Benimde bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum ❤
İki emzirme sonrası bedenim küçüldü ve sarkma çok 75b olmasına rağmen şekilsiz değişik bir şey oldular
Doğumdan sonra göğüslerim çatladı bu çatlaklar ameliyatta gider mi acaba
Birde hamilelikte o kadar dikkat ettim Krem yağ losyon kullandım çatlamamak için ne yazık ki her yerim çatladı üstüne üstlük kıllandım evet göbek ve göğüslerde kıl çıktı onlardan nasıl kurtulacam
Benimde göğüslerim cok büyüdüler 75a dan 85c cok kilo aldım verdim hamileliklerimde. Çatlaklar geçmiyor silikon ile alakalı değil onların geçmesi. Benim geçmedi ama şu var silikon şişirdi ya memeleri fazla göze batmıyor artık çatlaklar 🤗🤗😀

Benimde göğüslerim cok büyüdüler 75a dan 85c cok kilo aldım verdim hamileliklerimde. Çatlaklar geçmiyor silikon ile alakalı değil onların geçmesi. Benim geçmedi ama şu var silikon şişirdi ya memeleri fazla göze batmıyor artık çatlaklar 🤗🤗😀
Hem ameliyat korkusu hem yaşımın küçük olması hemde fiyatların uçuk olması yüzünden bir müddet sabredecem 😂
Siz güle güle kullanın ❤️ hayırlı olsun keyfini çıkarın 😂

Hem ameliyat korkusu hem yaşımın küçük olması hemde fiyatların uçuk olması yüzünden bir müddet sabredecem 😂
Siz güle güle kullanın ❤ hayırlı olsun keyfini çıkarın 😂
Cok teşekkürler 🙏💐🤗
Doğru fiyatlar ucuz değil. Ankara İstanbul'a binaen ama daha ucuz 😁
Umarım istediğin olur ve sende bu mutluluğu tadarsın 😏

Herkese merhaba kızlar ailesel sağlık problemlerinden dolayı uzun zamandır foruma giremiyorum doktoru kontrolüme bile gidemedim 😔 ameliyatımın üzerinden hemen hemen 5ay geçti. Durum gayet iyi şişlikler tamamen bitti göğüsüm oturmaya devam ediyor artık çok daha doğal bir görünüm kazandı. Tek sıkıntım silikonların alt taraftan elime gelmesi😕 protezi hissetmek pek hoş olmuyor onun dışında tekrar söylüyorum yaptırmak isteyipte karar veremeyen arkadaşlar hiç düşünmeyin bile 😍😍😍

Canım benim şuan 3.günüm ama bütün işimi kendim görebiliyorum bu gece yan uyumuşum mesela sadece feci bir kaşıntı başladı
Bemde istiyorum ama cok pahalı özelde... Devlette de oluyormuş sanırım siz ne kdr odediniz nerde yaptırdınız

Herkese merhaba kızlar ailesel sağlık problemlerinden dolayı uzun zamandır foruma giremiyorum doktoru kontrolüme bile gidemedim 😔 ameliyatımın üzerinden hemen hemen 5ay geçti. Durum gayet iyi şişlikler tamamen bitti göğüsüm oturmaya devam ediyor artık çok daha doğal bir görünüm kazandı. Tek sıkıntım silikonların alt taraftan elime gelmesi😕 protezi hissetmek pek hoş olmuyor onun dışında tekrar söylüyorum yaptırmak isteyipte karar veremeyen arkadaşlar hiç düşünmeyin bile 😍😍😍
Merhaba ben size bir şey sormak istiyorum. Ben yaptıralı 8 gün oldu hala desteksiz kalkamıyorum ve sol göğsüme kalkınca bir ateş topu yanma sızlama giriyor. 5-10 dakika sonra normale dönüyor. Sizlerde de oldu mu? Ayrıca bu göğüsler aşağı iniyor mu? Bir de ne kadar yumuşuyor doktor yumuşar ama çok bekleme yine sert olur dedi aklıma takıldı

mrb yarın randevum var muayene ve görüşmeye gidicem ne diycem ne sorucam bilemiyorum lafa nasıl baslanır mrb memişlerimi büyütür müsün lütfen mi ayyyy :KK23: cok utanıyorum

X