26 Yıl Sonra Gelen Arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çay kahve içip sohbet etmek kardeşçe mi oluyor acaba biz mi bilmiyoruz

Dünya küçüktür de sizinki 1+0 30 m2 ev kadar küçük kalmış.
Hem wc'ye giderken denk gelin olmadı bir de havalimanında hshshhs.
Sim kartınızda mı hiç bozulmadı annem ?
O numaralar hiç kaybolmadı mı ?
He bir de uçaklarda koltuklar ikili mi yanındaki boş koltuga şrank diye geldi oturdu ?
Kafamda deli sorular.

Dünya küçüktür de sizinki 1+0 30 m2 ev kadar küçük kalmış.
Hem wc'ye giderken denk gelin olmadı bir de havalimanında hshshhs.
Bimde karşılaştık dese daha çok inandırıcı olurdu ya direkt WC ve havaalanı fazla klişe olmuş konuda değiştirilmesi gereken yerler var amatörce

İster inanın. ister inanmayın sizin sorununuz. Ben sadece paylaştım. Ayrıca numarasi engelli şu an kıxının adini gördükten sonra gidip ahh canım iyi etmişsin diyecek degildim herhalde

Neye saygı duyalım hanımefendi adamın niyetini sihirli kureye bakıp mi öğrendiniz?
Kendinizi ne duruma düşündüğünüzün farkindamisiniz?
Siz rahatsaniz bize ne ki?
Yok görücü usulü evlenmiş yok kızının adı
Adam hala kadın ile aynı evde evli farkındasınız dimi? Ne kahvesi ne telefonu böyle medeniyet uzak olsun

Gençlik aşkı iste yaşanmış bitmis herkes kendi yoluna gitmiş
Ben olsam hala gorusmezdim
Ki benim de vardi biri en son babamin cenazesine geldi sadece merhabalastik çünkü ben cok kırılmıştım zamanında
Simdi ise umursamıyorum coluk cocuk sahibi adamla ne işim var ama sizin gibi telefonla da gorusmezdim çünkü iki taraf da evli cocuklu
Gecmiste yaşadıklariniza guzen anılar olarak bakip ailenize odaklanin

Gerçekten hiçbiriniz insan değilsiniz belaltı hakaretler edip laf ediyorsunuz. Ben bunu paylaşmak istedim sadece sizlere güzel insan dediğim için kendimden özür dilerim iki yüzlü insanlar demem gerekirdi. Yazıyıda siliyorum kötü kalplerinizle başbaşa kalın.

Arabayla takip olayı daha efsane bence ya

O yaşlarda duyguların saflığını, yalınlığını, masumlugunu ozlemeniz ve tekrar ummaniz çok normal ama doğru zaman değil artık. Bu da üzücü tabii.. Uzak durmalısınız...

Ciks yazıyı silemezsin geri gelmek zorunda sonsuza kdr hikayen bizlerle

İster inanın. ister inanmayın sizin sorununuz. Ben sadece paylaştım. Ayrıca numarasi engelli şu an kıxının adini gördükten sonra gidip ahh canım iyi etmişsin diyecek degildim herhalde
Öfff begonvildan çok klişe ama kabul et.
Koskoca havalimanında bile karşılaşıp aynı şehire yolculuk edip bir de uçakta boş koltuk hele oraya hiç girmiyorum yanına oturup Süreyya hanımın muhteşem değişimindeki gibi hiç değişmemişsin asi kadın mı dedi hshshs

Enseden koklayan dayiya benzettim hikayedeki büyüleyici aşk manzaralarindan ama o burada faal üyelerdendi galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…