26 haftalık dogum :(

ben 33.haftalıkken suyum geldi 5 gün yattım hastahanede bana iğne vurdular bebeğin ciğerleri gelişsin diye. bi dk bile rahminde kalması onun faydasına dedi dr. açılmam artınca ve su azalınca 5.günün akşamında doğuma aldılar. Ama o iğne kurtuluşu oldu oğlumun. 15 gün kaldı küvezde sonradan göz damarları gelişmiş mi diye bikaç kere merceklerle gözlerinin içine baktılar, bikaç kere işitme testi yapıldı, kalça çıkığı için test yaptılar çok çektik beraber. Ama şimdi maşallah yaşıtlarını geçti sayılır

26 hafta çok çok riskli inş. allah yardımcısı olsun miniğinizin

Evet ben kendimde 35 haftalık dogum yaptım ama bebegimiz tam sınırda .Allahım inş dualarımızı karşılıksız bırakmaz.

Benimkini de doktor patlatmisti elinde makas vardi ama uzun bisey de degildi
Hayret bisey nasil yapabildiyse ama psikolojik sorunu varmis
Yav spiralini kendi cikaranini bile duydum
İnsallah bebege bisey olmaz yiyecek ekmegi icecek suyu vardir insallah bu dunyada

Bebeği istediği burçtan olsun diye veya aldığı kilolar sınırda kalsın diye erken sezeryan yaptıranı duydum da böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.
Allah o bebeğe kuvvet versin. Babasına da dayanma gücü versin inşallah.
Bebekler çok güçlü oluyorlar. Sağsalim taburcu olacak inşallah.

Doktorlar belli bir tecrübeyle bu kanıya varıyorlar bence. Doktor öyle dediyse ne kadar şaşırtıcı olsa da itibar etmeli.

tüylerim diken diken oldu :KK50:
o kadının kesin ağır psikolojik sıkıntıları var insan kilo için böyle bir şey yapmaz :KK50:
kendi canı da yanmıştır sonuçta dayanamaz bana kalırsa kilo değil de abinizle sorunları varsa bir nevi intikam olabilir 5 yıl demişsiniz...
inanamadım Allah şifa versin :KK50:
Rabbim hiç birimizi şaşırtmasın :KK43:
kaç kilo aldı yengeniz???

İnş kızlar ya.Yavrum düşündükçe üzülüyorum.Bilmiyorum nasıl bir psikolojiyle bunu yaptıgını ama bir anne olarak anlıyamıyorum.Ben bebegim dursun diye neler yaşadım.Allahım yavrusunu abime bagışlasın.Cahil bir kadında degil göz doktoru kendiside.Ne bileyim elimdende birşey gelmiyor.Sık sık arayıp güçlü ol abi demekten başka birşeyde yapamıyorum.Onlar bu kadar acı çekerken yanlarında olamamakta üzüyor insanı.

tüylerim diken diken oldu :KK50:
o kadının kesin ağır psikolojik sıkıntıları var insan kilo için böyle bir şey yapmaz :KK50:
kendi canı da yanmıştır sonuçta dayanamaz bana kalırsa kilo değil de abinizle sorunları varsa bir nevi intikam olabilir 5 yıl demişsiniz...
inanamadım Allah şifa versin :KK50:
Rabbim hiç birimizi şaşırtmasın :KK43:
kaç kilo aldı yengeniz???

Şimdi sıkıntıları vardı yada yoktu dersem yalan söylemiş olurum çünkü aralarında problem olup olmadıgını bilmiyorumm.Ben yengemde en son 2 gün önce konuştum aglıyordu taşıyamıyorum artık bu bebegi doktorda almıyor nefesin kesiliyor uyuyamıyorum agrılarım falan var demişti.Bende yengem az daha dayan bak çogu gitti azı kaldı zaten 31 haftada alıcaklar bebegini falan diye .Yengem 15 kilo almıştı kalp problemi vardı o yüzden diyetisyene yönledirmişlerdi geçen ay

Insan kendi suyunu kendi nasil patlatabiliyor anlayamadim. Nasil olmus o?
Onu uzun, ucu sivri cengelli, cubuk gibi bir aletle patlatiyorlar, zamani geldigi halde patlamadiysa.
Emin misiniz boyle olduguna?

Aynen benim doktor dogumda boyle yapmisti gercekten.Nasil yapmis bebgine nasil kiymis ya.Ins Gununu tamamlayabilir bebis kuvezde.

Tüylerim diken diken oldu !!
Nasıl bi psikolojideymiş ki böyle bişey yapabilmiş..
İnsan sınanmadığı durumun kahramanı olamaz ama bunu 100 kilo olsa da insan yapmaz herhalde.
Allah bebişin yardımcısı olsun inşallah.

Daha neler duyacagiz bide tip mezunu kadin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaa bebeği öldürmeye mi çalıştı acaba.. Çok üzüldüm bebeğe, bebeğin annesinin içinde bulunduğu bunalıma, babaya... Keşke sorunları varsa bi doktora görünseydi kadın yaaa

Eskiden de kadınlar hatta ve hatta lise tuvaletlerinde kızlar tel, şiş vs ile düşük yaparlarmış oyüzden olabilir diye düşünüyorum.

Yalnız ben abinin yerinde olsam direk boşardım herhalde çünkü kilosu için resmen bebeğini öldürmeye kalkmış.
Tedavi olsun acilen...

100 kilo olsa da yapmaz evet ben 100 küsürle doğum yaptım taşıyamıyordum artık az yorulsam sancılanıyordum ama taşıdım o annenin psikolojisi bozuktur öldüren nasıl öldürüyorsa oda yapmış işte allahım bebeğe kıymasın bence bebeğide vermeyin ona durumu anlatın hakime bebeği babaannesi büyütsün öldürmeye de kalkar bebek bakmak çok zor

Dondum kaldım bir an.
Cinnet mi geçirdi ne oldu, sıradan psikolojik sorunları olan birinin yapacağı şey değil bu.

Bebek gelişimini tamamlayıp sağ sağlim çıkar inşallah da kim bakacak o bebeğe?
Anneye emanet edilmez bu durumda.

Hayret yani psikopat mıdır nedir nasıl yapmış o işi öyle:KK53:
Baya sorunluymuş anlaşılan
Herkes annelik duygusunu tadamıyor işte

Son düzenleme:
Nasıl cesaret etmiş şaşırdım kaldım.acaba şuanda anne nasıl duygular icinde acaba.bebeğini merak ediyormudur?pişman olmuşmudur?bebeğiniz umarım en kısa zamanda toparlanıp hayata tutunur.

Kızlar abimin eşi bu sabah dogum yaptı.Bebegimiz henüz 26 haftalık çok küçük.Annemiz bunalımdaydı ve abimin ifade ettigine göre su kesesini bilerek patlatmış.Almış oldugu aşırı kilolar yüzünden sürekli dogsun artık yeter diye aglıyordur.Son bi aydır psikologo götürüyordu abim.Kızlar dualarınızı melegimizden eksik etmeyin ne olur.Kendiside sezeryan oldu rahminde yırtılmalar var .Su kesesini patlatmaya çalışırken rahimde kesikler oluşturmuş.Nasıl yaptı bilmiyorum kendileri istanbulda yaşıyorlar abim çok kötü aglıyor sürekli.Bebegimizde küvezde1400 gr ama solunum sıkıntısı var .

canım hiç korkma yaşar dualarımız bebişle ben bundan 21 sene önce 1.200 kg doğmuşum düşün o zaman ki şartlarla şuan ki şartları şuan da allaha şükür sağlıklıyım o yzden hç korkmayın bebiş yaşar. cinsiyeti ne

Benim kızım 650 gr dogdu ve turp gibi masallah. Ancak bence bu adli bir olay. Adam oldurmeye tesebbus ve cezasini cekmeli gercekse

aklim mantigim almiyor 😔

Rabbim önce abine ve sonra sizlere sabir versin, Rabbim Meleginizi korusun ve sizlere bagislasin insAllah..

Yengeniz kendine gelmismi? Gelir gelmez bebegi sormusmu? hani biranlik cinnetlemi yapmis. Dogum yapan, yada kaza geciren bir anne, ilk sordugu bebeginin durumu oluyor... onun tepkisini merak ettim 😕

5yil beklenen bir bebekmis, onun yoklugnu gördügü icin, ona kavusunca yani hamile kalinca degil 15kg. 150kg olsan bile yeterki bebegim iyi olsun dersin...
Yengenizin baska rahatsizliklari varmis :KK43: acaba daha önce intihara fln kalkistimi?

Meleginizin durumundan bizleride haberdar etmeyi unutmayin ltf. :KK43: Gecmis olsun

İnş kızlar ya bebegimizin cinsiyeti erkek annemiz hala kendine gelemedi bundan bir saat önce falan rahimdeki yaralara dikiş atılıyordu.Şu anda annem yanında abimin babamda yarın sabaha allah kısmet ederse orda olucak.İki kez kalbi durmuş bebegimizin.El parmakları yapışıkmış inş şu zor günleri atlatırsa ameliyatla düzelebilecek birşey onun haricindede şaunlık allaha şükür başka bir sıkıntısı yokmuş.Yengem için birşey diyemiyorum çok istemişti hamile kalmayı bilmiyorum inş bebegimiz düzelcek.Annem resmini yollamış daha minicik kurban olurum veren allaha üzerinde et bile yok sırf deri allahım hamilelerin duasını kabul edermiş bende bol bol dua ediyorum yegenim için.

X