26. Hafta Servikal yetmezliği erken doğum riski acil yardım?

Durumunuz ne oldu acaba aynı sorunu yaşıyorum çok tedirginim danışmak istedim

Durumunuz ne oldu acaba aynı sorunu yaşıyorum çok tedirginim danışmak istedim
Cok gecmis olsun. Ben yatıyorum. Cuma kontrolüm var. İnşallah bebis beklemeye devam eder. Hedef 30. Hafta yazmışım en son. Cok sukur 30. Haftamdayim. Simdi hedef 32 insallah. Adım adım ilerliyorum. Sizin durumunuz nedir?

Cok gecmis olsun. Ben yatıyorum. Cuma kontrolüm var. İnşallah bebis beklemeye devam eder. Hedef 30. Hafta yazmışım en son. Cok sukur 30. Haftamdayim. Simdi hedef 32 insallah. Adım adım ilerliyorum. Sizin durumunuz nedir?
Size de çok geçmiş olsun umarım ilerki haftalara ulaşırız ikimizde ben cumartesi gittiğimde uzunluk 31 idi bugün gittiğimde 23 e düştüğünü gördük ciğer geliştirici iğne yaptı doktorum ara sıra vajinaya vuran sancım oluyordu. Adalat diye bir ilaç verdi progestan hamileliğimin başından beri kullanıyorum zaten günde ikiye çıkardı ayriyeten progestanın iğnesini karından vuluyorum (7 günlük)
İki günde bu kadar düşmesi beni çok korkuttu napicagimi bilmiyorum yatmak bu ilaçlar erken doğumu ne kadar geciktirebilir sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim

Benim de 17mm ydi en son. Iki haftada bir gidiyorum. Tavsiyem sadece yatmak ve sadece tuvalete gitmek. Siz daha önce hep yatiyor muydunuz? Dua edip en güzelini dusunucez. 5 mm ile duranlar oluyormus. Sizin belki bu iğne o azalmayı durdurur.

Önceden hiç rahim ağzı uzunluğu bakılmadı bende ağrım oldu aşağı doğru baskı hissettim bu şikayetle gidince baktı ve öğrendik ama öncesinde uzun bir yolculuk yaptım bunun etkisi olduğunu düşünüyorum

Eğer Böyle bir durum varsa ve siz de bilmeden uzun bir yolculuk yapıp kendinizi
Yorduysanız ilerlemiş olabilir. Hep yatmak lazım ki aşağı baskı olmasın. Bundqn sonra dikkat ve ilaç ile düzelir üzülmeyin.

Herkese merhaba. Burada ses çıkmamış bir süredir. İyi misiniz?
Tecrübeli serklajli iki sorum olacak.

Şeker testi ne zaman yaptırdınız? Simdi sürekli yatildigi için şeker ihtimali de artıyormuş. Erken yapalım dedi doktorum.

Bir diğer sorum da Ciger geliştirici iğne. Bunu kaçıncı haftada yaptırdınız?

Canım ben serklajlı değilim ama konuyu görünce yazayım dedim. Bende rahim ağzı kısalığından 7. Haftamdan beri yatıyorum. Beslenmeme dikkat ettiğim için doktor şeker yükleme yapmadı. Takip ettik normaldi hep. Yani yatıyosun diye yüksek çıkıcak diye bir şey yok. Diğer soruya gelince benim 31. Haftada birden 6 mm kadar rahim ağzı kısalığım arttı doktor yatış verdi ve 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Şuan 34+3 teyim. Ciğer geliştirici için bir hafta yok doktor durumunu riskli görürse yaptırır. Sağlıkla kucağına al inşallah

Canım babada bugün dikiş atılacak 22+3 hFtalıgım ama bana kese falan patlar demediler acaba olur mu korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…